Från sommar till höst

Har ni sett den lilla pärlan 500 days of Summer? Jag skrev om filmen förra hösten, men i vanlig ordning när det gäller mig och filmer så tar det ett tag innan det händer saker. Men nu har jag sett den. Och den är riktigt bra. Man kunde dock gott ha litat på filmens förmåga att gripa tag utan att ha lagt på drösvis med berättartekniska finesser. Men det kan jag ta. För en liten pärla är den. Om inte annat – kolla in den här scenen med fladdrande känslor- glad i magen blir man så här första dagen i september :)! Och har ni Spotify så sätt på soundtracket i bakgrunden. En rad av bra låtar – bland annat the Smiths, Carla Bruni och Regina Spektor. Rekommenderas varmt!

signature

7 comments

  1. Aldri hørt om denne filmen så tusen takk for tipset. Sjekket ut traileren og den så fin ut. Musikken er jo også bra da :)Hurra for internett og blogger sier jeg bare 😉 Verden hadde vært veldig kjedelig uten!

  2. Vi såg den nu på ditt tips. Och efter en seg start tyckte jag den bättrade sig mot slutet 🙂 Vem behöver en enda glassig tidning när man har din blogg Wero, du är så bra!

  3. Gillade också filmen som jag såg först för någon vecka sen (någonstans i mitt undermedvetna fanns ditt tips om filmen som gjorde att jag köpte den). Allt var bra förutom den allra sista repliken som blev lite väl i mina öron… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *