Guld

chokladblommahjarta.jpg

En eftermiddag att spara på. Prat om Ditten och Datten med älskad vän. Fika på altanen insvepta i filtar. Happy-kulten av Barbara Ehrenreich, handväskor, Lite sällskap med Filip och Fredrik. Bland så himla mycket annat. Åh, så jag behövde det! Och i solen bestämde sig min chokladblomma för att slå ut igen. Guld. Och så är vårt plank färdigmålat. Nu skall det på lite lockläckt och så en port. Det blir guld det med :).

6 comments

  1. Liselotte: Jag flyttar in den och några myrten på kvällen nu och sedan får chokladblomman bo i garaget. Hur det går med övervintringen vet jag inte, men den kan inte stå ute vad jag har förstått. Om den lever i vår får vi väl se, men försöka skall jag. Annars får jag investera i några nya plantor helt enkelt, för jag tycker så mycket om blomman. KramMamman i huset: Tack! Glad blir jag 🙂 KramErika: Det känns lite smått overkligt att det faktiskt står där nu. Så som jag har stirrat på den där plankbilden och tänkt och tänkt och tänkt. Lite till fix så är det i hamn sedan. Bilder kommer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.