Modernt: Något rött

modecollage89-kopiera.jpg

Om man är en färgfegis, så kan man alltid satsa på ett par handskar i en knallig nyans. Varför inte ett par röda? Annars är det monokromt och tryggt i svart och grått :).

1. Parkas från H&M. 2. Har ni testat baslinnen från Åhléns frk? De brukar ha fyndigt ta två för hundra och de finns i lite olika modeller. Jag gillar mina mycket. 3. Jag fick min tröja med lappar på ärmarna från H&M i förrgår. Sedan dess har jag bott i den. Jag beställde genast en till. Den är riktigt loosefit, snygg ringning, ganska kort och med slitsar i sidorna. Jag hjärtar den med andra ord. 4. Leggings, jeggings, treggings och allt vad de heter numera – kärt barn har många namn. De finns överallt i olika prisklasser. 5. Klassiska Boots från Clarks/Ellos. 6. Väska från Wera/Åhléns.

13 comments

  1. Har också funderat kring fenomenet leggingsnamn 🙂 Ibland får man ju för sig att det ska finnas någon liten skillnad men frågan är vad?!Tights, verkar dock vara helute…;-)Fint collage!Ha en bra dag!

  2. Hej,Hur var tröjan med lapparna i storleken? Funderar på att beställa en för den ser riktigt skön ut :)Snyggt kollage med god smak i vanlig ordning!

  3. Sofia: Haha! Ja du, det är nog hårfint det där 🙂 Tack! Detsamma till dig!Cecilia: Jag skulle säga att den är ganska rymlig. Min vanliga storlek passar i ärmlängd och i axlar, men den sitter väldigt loose. Men det är ju en sådan modell som skall göra det. Den är jätteskön och är en sådan där tröja som man vill gå runt i på en gång. Slapp och tillåtande och snygg till jeans med ett linne under.

  4. Så snygga collage du gör!!! :-)Jag har ett par svarta linnen från frk och jag håller med om att de är bra!De där bootsen var riktigt snygga! Ha det bra.

  5. Vill bara säga att idag kom mina cognacsfärgade kängor som du tipsade om häromdagen. Jag bara dog lite -så snygga var de och passade perfekt.Så tack igen för tipset och för dina alltid lika snygga collage! Nu vill jag ha bootsen också…kram

  6. Alltså, jag kan bara hålla med om tröjan! Kanske ditt bästa tips någonsin 😉 Jag köpte den dagen efter tipset och fick den förra veckan. En perfekt, elegant, slappis tröja 😉 Smart att köpa två! Kanske ska köra en copycat även där.

  7. Tack för ett som alltid supperfint collage! Föll för bootsen och när jag som ny kund hos Ellos skulle trycka igenom beställningen fick jag 40% rabatt på dem! Så nu kommer jag ha höstens snyggaste boots till ett riktigt överkomligt pris. Håller tummarna för att jag valt rätt storlek bara… Tusen tack för tipset! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.