Små änglar

anglartavla1-kopiera.jpg

anglartavla.jpg

anglartavla2.jpg

I fredags landade sju små änglar från Cosas i min brevlåda. Stort tack för dem! Jag har sneglat på holländska Jurianne Matters fina ting i papper att vika själv ett tag, men inte kommit till skott. De nya Sing Angels är i verkligt fina mönster och färgskalor. Man kan ha dem stående som prydnad eller hänga dem i en tråd, men mina hamnade här istället. Min inspirationstavla har blivit lite styvmoderligt behandlad ett tag när jag har kunnat idka inredningsterapi på mitt sidobord, men nu sjungs det lite där i alla fall :).

6 comments

  1. Hej,Du har verkligen ett fint moodboard. Jag har påbörjat mitt eget och nu undrar jag var du har köpt metallklämmorna som du hänger upp dina LWYL-prints med samt de små metallklämmorna. De är verkligen fina

  2. Undrar när den dagen kommer då jag ska klä om mina anslagstavlor med tyg och få upp dom på väggen…? Blir ju allt lite sugen nu när jag ser dina bilder :)Svar: Min cyklamen har jag haft utomhus hela tiden under en vecka. Den står förstås lite skyddad uppe på trappan och under tak. Vi har haft runt noll grader på nätterna och det ska cyklamen tåla, men jag tar nog antagligen in den senare. De senaste dagarna har vi haft närmare tjugo grader varmt!! Lite vatten behöver den varje dag och det som är utblommat ska knipsas bort.Lycka till!

  3. Hej! Åh, hur har jag kunnat missa detta?Det är såna här dagar, när man ligger hemma i feber, som man får tid att verkligen läsa bloggar ORDENTLIGT. Vad roligt att se änglarna sitta och sjunga på din fina inspirationstavla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.