Fredagssvepet: Vecka 36

Det har varit en ryckig vecka med studiedagar och sjuka barn, men se det blev fredag denna gång också. Och det blev ett fredagssvep med. Håll till godo :).

Murrig höstromantik från Tine K.

Jag blev förtrollad av Bright Star när jag såg den i vintras. Det är ren ögonfröjd. Nästa vecka kommer DVD:n.

36fredag3-kopiera.jpgHöstmys från svenska Shepherd.

36fredag11-kopiera.jpg

Jag fick ett läsartips om Ellos linnelakan. Stort tack för det! Jag har inte provat ännu, men det ser ut som om man skulle sova riktigt gott i dem.

36fredag7-kopiera.jpg

På söndag kl 21.00 i trean skall jag fylla igen ett populärkulturellt hål. Nix, jag har inte sett Mamma Mia. Men jag vill, inte minst för all mönsterprakt som skall finnas däri :).

36fredag9-kopiera.jpg

Nu får det vara bra med inflammationer hit och dit. Nu gäller det att träningspeppa fullt ut igen. Jag kör med Taio Cruz. Videon kan man definitivt skippa, men låten ljuder fint.

Vi har lyxat till oss med båda de stora morgontidningarna på helgen. Vi har SVD hela veckan, men nu även DN på helgerna. Weekend-prenumeration är genialt tycker jag som har svårt att hinna läsa på vardagarna. Söndagar med långfrukost och med två maffiga morgontidningsbilagor är däremot något helt annat. dearcollen/Etsy.

36fredag6-kopiera.jpg

Lindex Rosa Bandet-kampanj i år ser fin ut på bild. Det är namnkunnige amerikanske designern Narciso Rodriguez som står bakom årets Pink Collection. Tål att ta en titt på när det kommer i butik 1 oktober.

Cyklamen har jag fått på hjärnan. Inne och ute. Den här gamla tantblomman är så vacker och känns mycket nu. Jag skall ge mig ut på Cyklamen-inköp i helgen hoppas jag :). Blomsterfrämjandet.

Jag tillönskar er alla en riktigt fin helg!

12 comments

  1. Krya på! Jag har varit lite snuvig och febrig i början på veckan, men nu är det på rätt håll igen! 🙂 Ha en fin helg. (diggar till din fredagslåt)

  2. Som tack för tipset om H&M tröjan (och alla andra fina tips du kommer med) så kan jag ju tipsa om att Essies höstfärger finns att köpa på ASOS och att Sofi’s mode erbjuder 20% rabatt där tills den 14:e. Koden är ASOSSOFI 😉

  3. Så härligt med två morgontidningar på helgen. Vi brukar ha det på hösten och vintern också, men har inte kommit igång än. Älskar att långläsa tidningen och så slipper jag slåss med maken också. Ellos lakan ser fina ut tycker jag. Gillade också dina trädgårdsplaner i inlägget nedan. Planket ser ju hur fint ut som helst

  4. Helgtidningar är något som vi också pratar om hemma..ser fram emot långa frukostar o en härlig o bra morgontidning 🙂 En bra start på helgen :)ha en skön helg nu o njut av tidningarnaKram Åsa

  5. Jajemen, fredag it is! Och ännu ett fint svep har du lyckats med! Tips: cyklamen, hortensia och passionsblomma, just nu 30:- styck i trädgårdsföreningen.Ha en fin helg!

  6. Dina “fredagssvep” är min lördags start. Det är trevligt med rutiner Och dina inlägg. :)Önskar dig med en trevlig helg! KramLina

  7. Hej Weronica!Mama Mia, du kommer att älska när Svenskt Tenns tyger drar förbi, jag jublade av mönsterglädjen, som jag för övrigt är såld på.Cyclamen, åk till Danmark på hösten och du kommer aldrig mer att tänka tantblomma, den är så snygg ute som inne! (Framförallt ute!)Bilagor, härligt. Man vill bara gå på allt och se på allt, men framför allt så tänker jag när jag läser “Wow vilket utbud det finns”!Trevlig söndag!/ Mariette

  8. Jag suktade länge efter linnelakan. Skaffade 2 fina set och ångrade mig natt ETT. Har försökt ytterligare några gånger att sova i för de är så snygga. Men det är så sabla obekvämt och “oskönt” varken jag eller maken kunde sova i dem. Finns saker som man älskar i tanken men som inte funkar i verkligeheten. Linnelakan hör dit….

Leave a Reply

Your email address will not be published.