Utvalt: Therese Sennerholt

sennerholt1-kopiera.jpg

Therese Sennerholts tavlor har jag skrivit om förut. Jag gillar dem mycket. De är som en uppdaterad kaxig variant av den broderade väggbonaden. Texttavlor finns det många av numera, så det gäller att finna en egen ton och uttryckssätt. Det finns här. Nu har det öppnats en webbutik där man kan titta och klicka.

sennerholthemma.jpg

Min egen Sennerholt står bredvid familjeporträttet. Sometimes I surprise myself by being pretty damn fantastic. Jag får alltid en kick av att se den.

Måndag – hurra – eller något i den stilen :)!

Via Lotta Agaton som även har stylat produktbilderna.

11 comments

  1. Det var inte en dag försent. Som jag har väntat på att den där webbutiken ska öppnas – äntligen! Det blir fin fin måndagsshopping.

  2. Tack för att du påminde mig ;-)Jag mailade Therese i somras, skulle köpa ett tryck i present men så kunde jag inte bestämma mig… Så då tänkte jag såklart, jag måste återkomma när nätbutiken är uppe. Men det glömde jag ju och hade glömt det fortfarande ifall du inte hade haft sådan koll! Nu är ju bara frågan vilket man ska ha… Jag gillar Love is the new black men det finns så måååånga.Fin måndag!Kram Sofia

  3. Åh men jag såg ju också detta! SOM jag gillar dessa tavlor! Har ju spanat på den du visat här hos dig tidigare. Dock är de ju inte riktigt studentpris på dem så jag måste nog ta en funderare till….Haha. Det låter lika galet att gå hem med en stor julbock mitt i sommaren! Men det bjuder vi på! :)Ha en riktigt fin måndag!Kram Maria

  4. Åh, de är så fina! Speciellt den som du har, gillar både form och text. Jag fingrade på ett par av trycken på Svenssons för några veckor sedan, men fann ingen i önskad storlek. Sen kostar de förstås en slant, så det gäller att välja med omsorg innan eventuellt köp :-)Så fint familjefotografi! Och ja, egentligen allt på bordet! 🙂

  5. Toppen tips! Den webbutiken måste jag kolla in. Härlig blogg för övrigt! Många tummen upp för fredagssvepet 😀 Ha en fin fortsatt vecka.

  6. Alla: Tack! Hoppas att Ni fann er en fin tavla att investera i – eller att sätta upp på önskelistan :). Maria: Jag har en enkel vit träram från Gallerix:s basutbud till min tavla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.