Höstmys

autumnathomeed-kopiera.jpg

Jag tittade in i mitt bloggarkiv och fann ett höstmysigt inlägg från september förra året. Det får lov att bli en uppdaterad variant även detta år. Ute bjuder på ruggigt grått med regn och blåst, så jag går gärna in i en liten kokong och käkar choklad denna torsdag :).

Koftan finns bland H&M:s torsdagsnyheter av vilka Helena plockat guldkorn i dag. Den fina nattskjortan och pyjamasbyxorna finns även dem hos den stora kedjan. Favorittofflor alla kategorier året runt från Ulle/Brunngård. Kärlekskudden finns bland H&M Homes höstnyheter och den fina tekannan med tillhörande kopp hittar man hos Indiska. Alltid på mitt kvällsbord – Clippers vita te med pepparmint och ett tänt blockljus i Åryd.

Med choklad eller inte – Happy Torsdag!

8 comments

  1. Älskar även Clippers White Tea with Srawberry Flavor. Eller Pukkas Cinnamon, cardamom, ginger… Men jag ska inte fastna i te-träsket. Viket fins kollage, som alltid. Älskar Åryd, det får nog bli ett multi-inköp inför alla höstoga te-kvällar! Kram Anna

  2. Anna: Men det träsket som är så trevligt 🙂 Clippers vita med hallon är också en storfavorit. Jordgubb har jag inte testat – måste jag definitivt göra. Vi har tre Åryd som används flitigt. Ett höstköp som rekommenderas varmt! Kram

  3. Hej vännen,Å vad jag älskar dina härliga collage!! Jag har nattskjortan och den är bara sååå skön! Love it :)Alltid lika mysigt att kika in här! Kram Jes

Leave a Reply

Your email address will not be published.