Ta en bulle eller två

kanelbullensdag-kopiera.jpg

Man får väl lov att ta en bulle eller två till dagens ära. Smaska på :)!

Myströja och pyjamasbyxor från H&M, Poncho från Twist & Tango /Ellos och klassiska fårskinnstofflor från Shepherd/Ellos. Örngotten från H&M Home med tryck av Lovisa Burfitt ligger på vår säng och fungerar utmärkt att ta med sig till soffan för att bunkra upp bakom ryggen. Lykta från IKEA. Fronts Höganästing går nu att se bland annat hos Dukat Bord. Tekannan med den karakteristiska stämpeln på är fin. Ovan syns även tekoppen i den fina blanka rosa glasyren. Tvåvåningsfatet Lace finns hos Indiska.

9 comments

  1. Idag blir det att köpa kanelbullarna på bageri, men det är väl OK?

    Kram LiseLotte

    LiseLotte: Absolut! Här blir det tinade från frysen. Allt går ner :). /W

  2. Jajjemen. Jag överdoserar idag. Igår bakade jag kanelbullar och nu står det sådana där bullar med vaniljkräm på jäsning i köket.Tekannan från Höganäs har jag siktat in mig… fast en svart!Kram Anna

  3. Sicket härligt kollage! Just vad jag behöver en “bulldag” som denna. Vi har bullar i frysen, men jag tror visst att jag sms:ar maken och ber honom om en påse av konditorns dagsfärska. Jag känner mig på “otopp” idag och tycker mig vara värd lite lyx. :)Tack W och bull-bull på dig!KramLina

  4. Här blir det kanelbullar i kväll också. Fin bild, återigen. Jag hoppas att du får lite rabatt från dina “reklamställen”. Jag har skickat efter ponchon från HM som du visade för ett par veckor sedan. Den hade jag missat annars! Tack för den inspiration som du ger!

  5. Inte en kanelbulle så långt ögat nått…lite äppelpaj blir det i stället…Gillar Höganäs nya stil.Och ett par varma innetofflor tror jag man behöver snart…Trevlig tisdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.