Höstguld

tradgardsliv2.jpg

I går fick jag det nya numret av favoriten Trädgårdsliv. De bästa tidningarna är ju de där som man sliter av plasten på när man går in från brevlådan. Med mer trädgårdsnörderi i blodet uppskattar jag klassikern Allt om Trädgård lite mera nu, men inte får den hjärtat att dunka och tanken att spinna som Trädgårdsliv inte.

tradgardsliv.jpg

Tidningen är helt enkelt tilltalande på alla sätt – estetiken, grafiken och läsvärdet. Alla omslag är så vackra. Det räcker med att lägga den överst i en hög för att få till en säsongskänsla i färg och form.

tradgardsliv1.jpg

För mig är det så med inspiration. Det behöver inte alltid vara informativt och underbyggt, utan det räcker med en tjusig bild för att jag skall gå från tanke till handling. I går var jag ute i solen och plockade in lite kryddväxter som skall torkas. Jag förundrades över några tappra lavendelblommor. Och såg det sköna i de vissnande dillkronorna. De torkade trattkantarellerna hoppas jag kunna använda till något gott i helgen. Jo då, än så länge behåller jag höstromantiken :).

Fotografier: Weronica – En mammas dag.

signature

6 comments

  1. Härligt det låter…..Hösten är verkligen härlig….Gillar verkligen ditt uttryck höstromantiken. Hösten är verkligen romantisk och livfull…jag älskar den.Ha en fin dag….nu verkar solen kika fram ur det grå molntäcket.Kram Lina

  2. Hösten är kall och ruskig, men vacker. En oändlig skönhet tror man, som tyvärr slutligen mattas av. Första bilden var jättefin, är det något du har pysslat ihop själv??Allt bra med dig/er annars? Kram.

  3. Trädgårdsliv är en riktig favorit när det gäller att få inspiration, medan allt om trädgård är mer konkret. Två bra komplementer m a o. Vilka vackra dillkronor, blir lite sur på mig själv som rensade bort dillkronorna på landet lite väl tidigt kanske. Önskar dig en höstfin dag

  4. Tänk att den vackra tidskriften har helt gått mig förbi…Nu har jag precis beställt 4 nummer i julklapp till min mamma som både är estet och oerhört trädgårdsintresserad. Så jag tackar för tipset!Må så gottAnna I

  5. When you’re in uncomfortable position and have no money to get out from that, you will require to take the business loans. Because that will aid you unquestionably. I get term loan every single year and feel OK because of it.

  6. If you are in uncomfortable position and have got no money to go out from that point, you would need to take the loan. Because that will aid you emphatically. I get student loan every time I need and feel myself OK just because of this.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *