10 comments

 1. Åh roligt, springer in genast då såklart:) Kraaampsst kans inte sluta tänka på ditt plank, måste komma över och spana in det;)

 2. Kul att få läsa om din ‘blogghistora’ i ditt gästinlägg. Å intressant för en som är ganska ny och fortfarande håller på att hitta ‘sin form och sitt språk’….. Du har verkligen lyckats med känslan i bloggen (åsså är den ruskigt snygg……)Håller helt med dig gällande trädgårdstidningar, eller tidningar/magasin i största allmänhet. Går också igång på Trädgårdsliv, även om AoT är betydligt mer informativ. Man är ju liksom både ute efter inspirationen och informationen. Men om jag måste välja, tar jag inspirationen…… utan tvekan!Kram Charlotte

 3. Så fint Weronica!
  Vet du vad som slog mig häromdagen?!
  Jag tror din blogg var den allra första blogg jag någonsin läste!!
  Tror knappt jag visste vad en blogg var då jag hittade din =))

  Jag minns att jag satt hemma med 2 gnällspikar till barn,
  hittade Living By W och blev fast =))
  Men på den tiden vågade man ju inte lämna en kommentar,
  det kändes ju alldeles för läskigt ;))
  Sen har mitt bloggintresse gått minst sagt upp och ner,
  men varje gång jag kikade in hos dig såg det alltid lika fint ut.

  Jag tycker din blogg bara växer och växer för var dag som går. Du kör din stil, den är personlig och hemskt inspirerande. Jag förundras ofta att du är så snabb att plocka upp aktuella saker, det känns som du ofta är först med det senaste.

  Oj, långt blev det =))
  Ha det bra!
  Sofia

 4. Vad kul! Lite bakgrund är aldrig fel, som påminnelse om vem du “är”. Du är ju så skicklig på att balansera det personliga mot det privata.

  För övrigt kan du spana in mig på IKEAS inspirationsblogg Livet Hemma nu i helgen ;)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *