Höstromans

41medaljongerbildblogg-horz.jpg41datum14.jpg

Pepparkaksbaket får väl ändå vänta ett tag Henrik, även om jag känner att jag själv börjar glida lite inspirationsmässigt. En annan färgskala. Andra dofter. Andra tider. Julprodukterna har redan börjat strömma fram, men än så länge känner jag att det är roligt att hålla höstromansens fana högt här på bloggen. Det är ju ändå ett tag kvar. Och en solig oktoberdag går det fint.

41medaljongerbildblogg.jpg

Barnen är vana vid mina dekorationer här och var. I går log de lite åt mig när jag deklarerade att jag hade hängt en mammamobil i köksfönstret. Det finns ingen speldosa till, men jag blir glad när jag ser den. I vårt gränslösa land blir det också viktigt att skapa små saker som gör att ögat stannar någonstans. För energin behövs därute i köket – typ :).

41medaljongerbild1blogg.jpg

Jag har satt ihop tre porslingsmedaljonger från Crème de la Crème som jag fäst på ett hampasnöre som sitter i kökets hissgardin. Vackert för denna mamma.

Städ- och tvättdag här i eftermiddag. Tjohoo! Eller not. Men oändligt skönt när det är klart. Ha en fin torsdag!

6 comments

  1. Vackert, vackert! Det är dyrt att titta in här. Nu vill jag också ha en mammamobil med porslinsmedaljonger. 😉 Ha en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.