Föraning

blossa-kopiera.jpg

Det har sannerligen varit en tröttig vecka. Man kanske skulle ta sig en hutt till kvällen för att få livsandarna att vakna igen :)?! I dag köpte jag en flaska av Blossas årgångsglögg. Jag är ingen sådan där samlare som har alla flaskorna år från år, men denna variant med saffran tycker jag låter så god. Och flaskan är ju bara så fin. Mässingsblänket är tillbaka och det kan nog bli en ganska guldig jul i år. Glögg nu? Tja, varför inte känner jag i just den frågan. Men när det går att köpa röda snittamaryllis i oktober? Vita lökar är jag redo för i november, men julröda nu? Nix. Och på torget kunde man köpa tulpaner i dag. När jag ser sådant blir jag säsongsfundamentalist. Allt har sin tjusning och tid. Men man kanske ändå skulle smutta lite på den där glöggen…

Pressbild: Blossa

7 comments

  1. Hurra for alle de gode gløggflaskene vårt naboland selger… Liker også veldig godt den ordinære gløggen fra blossa som selges i affärene. Snart jul nå… og det er jo like greit, så kaldt det er blitt. Flott blogg du har:)

  2. Hmm, mataffären hade bunkrat upp med julmust idag. Julmust i oktober är för tidigt även för en julmustälskare som jag. Glögg å andra sidan kanske man skulle unna sig till helgen…

  3. Jag är en juloman i stora format; men jag fick spader sista veckan i september när jag såg julgranar i Sia-butikens fönster i Stockholm. Nä, julröda amaryllisar och julstjärnor är underbara till första advent och tulpaner efter nyår. Helt rätt! Däremot har jag också smuttat på glögg vid lite olika tider på året. Nya flaskan både ser fin ut och verkar god

Leave a Reply

Your email address will not be published.