Höstkulör

42skor1blogg-horz1.jpg

Barnen brukar skratta gott åt mig eftersom jag någon gång har sagt att min favoritfärg är brun. Brun liksom. Nej, sådant går inte riktigt för sig. Jag har alltid gillat brunt. Vi har en stor småbarnssliten soffa däruppe som är just brun. Sedan gillar jag brunt skinn. Speciellt när det blir lite rufft slitet. Som min skrivbordsstol. Eller en väska som hängt med i många år. Och i höst klappar hjärtat extra för den bruna kulören. Den allra sista chokladblomman står i Maria Håårds lilla vas. Nu har jag ställt ut plantan i förrådet. Jag låter det vara osagt om den överlever till våren. Jag har aldrig övervintrat växter förut. Men försöka duger väl. Som en tribut till min första riktigt stora förälskelse i trädgården.

42skorblogg.jpg

Nya jodpursen Amanda från Kavat. Fortfarande främmande och oingångna där ute i hallen. Jag lär erövra dem snart hoppas jag.

signature

12 comments

  1. Fiiiint! Och så fin tavla du gjort! (gissar jag)Och så de rostiga bruna tingen… Vet du, på väg till frisören igår slank jag in i en butik som låg längs gångvägen. Där hade de en massa fina rostiga ting. Nedsatta med 20% dessutom! Jag hade tyvärr inte tid att botanisera (läs välja, jag är ju inte känd för den som väljer snabbt… 🙂 ) men det som jag trots allt fick med mig, som var snabbvalt, var just 3st. löv! 🙂

  2. Måste nog kolla efter de där jodpursen! Har ett par som nu börjar bli slitna och när jag köpte dem för ett par år sedan var jag fundersam kring om de skulle bli använda eller inte. Om vi skulle komma överens helt enkelt. Det gjorde vi! :-)//Anna

  3. Väldigt vackra bruna nyanser! Själv har jag blivit en smula allergisk mot brunt efter att ha sålt tapeter och väggfärg i olika bruna nyanser (LATTE, LATTE, LATTE…) till folk i några år, men det här känns riktigt fräscht!

  4. Men åh Weronica, den sista bilden är väl bara SÅ snygg!!! Verkligen läcker komposition…Ja brunt är en fin färg och det är så snyggt med en riktigt använd skinnväska, några år på nacken gör den bara vackrare!Kram Anna

  5. Har aldrig kommenterat här men tittar in OFTA och tycker din blogg är fantastiskt inspirerande. Väntade nästan på att få se de nya Amanda från Kavat hos dig- och se nu dök de upp! Har ett par i min ägo sen i fredags, helt fantastiska.Tack för en jättefin blogg.

  6. de där skorna har jag också spanat in. inte för att jag behöver fler skor men jag har faktiskt inga i brunt. ett skäl så gott som något…

  7. Vilken fin bild! Varifrån kommer den fina bruna skinnramen?

    Hilles: Jag köpte den för massor av år sedan, så tyvärr ingen hjälp där. Just bruna läderramar gillar jag massor och det känns som om det är på stark frammarsch igen. /W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *