10 comments

  1. Underbara citat! Bilden likaså. Gillar dina inlägg otroligt mycket. Har skrivit det förut och gör det igen. Din blogg innehåller både yta och djup. Maria

  2. Lovely! Så fint sagt och en underbar bild! Vi hann ju faktiskt få se lite snö nu innan vi åker. Ska jag vara helt ärlig ska det bli skönt att slippa snöslasket de här veckorna och njuta av solen!Ha det fint!Kram Maria

  3. Åh första snön. Knarret under skosulorna, den dämpade tystnaden som lägger sig över stan, de gnistrande kristallerna som glimrar i solen och skapar det där magiska ljuset… det är nog vad jag saknar allra mest med att bo på västkusten.

  4. Hej Weronica,Det var längesen jag skrev något här men jag är ofta inne och läser på din blogg. Gillar dina inlägg om träning och om din träningskläder. Tom jag har nu vågat mig på tighta träningsbyxor efter ditt inlägg så tack för inspiration. HälsningarNina

  5. Mja, vet inte. Är det inte mer skräckblandad förtjusning när första snön faller. Man blir alltid lika överraskad över att den redan kommer. Men vackert, ack så vackert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.