Den grå kudden

44grakudde-kopiera.jpg

Mormorskudden i sammet har varit med i varje magasin av rang denna höst och så också på denna blogg :). Jag har haft den på näthinnan länge, men tydligen inte allra högst upp på prioriteringslistan. En rabatt är dock ett köpincitament som alltid fungerar på saker som ligger i den där kanske-zonen. Och grått. Så nu är två stycken på väg mot vår soffa. För halva priset. Fint.

Kudde från H&M Home

15 comments

  1. Vad duktig du är på att sålla i bruset, jag noterade inte de där kuddarna när jag var inne på hm förut. Tack för tipset!

  2. Samma här, fast tyvärr passar den nog inte hos mig. Däremot letar jag efter avlånga vita kuddar 30×50, gärna i ngt kul material typ sammet. Har du nåt tips? 🙂 kramkram

  3. Precis sådana där kuddar hade min mormor då jag var liten. Fast de var inte grå, de var gröna. De var mormor på något vis. Tack för att du påminde mig om min fina mormor.Trevlig helg Weronica!Kram Lotta

  4. Själv köpte jag en greige variant från Mimou i somras. Dyr som tusan men nu blir jag glad varje gång jag ska bädda sängen istället. Man får hitta sina knep… (sambon är dock inte lika förtjust över kuddberget som ska bäras in och ut ur sovrummet varje kväll 😉

  5. Tack för tipset! När mejlet från HM kom så tänkte jag att ska kika in på din blogg för du brukar lyckas hitta de fina fynden! Tack för det. Kika nu in för att kolla om det är något fredagssvep men inte ännu. Det kanske är höstlov? Ha en bra helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.