Första söndagen i november

44sondagblogg-tile.jpgEtt tu tre, så stavar vi den första söndagen i november.

44sondag1blogg.jpg

Jag vinterpyntar med vita amaryllisar på tillväxt och vackert blåbärsris.44sondag3blogg.jpg

Blåbärsris är en favorit bland det frostiga pyntet. Det har ett grafiskt uttryck med sina skarpt gröna pinnar. Och så lite värme med ved. Ved är en prydnad i sig och oslagbar som stämningshöjare i en brasa i mörka november.

44sondag2blogg.jpg

Helena har redan lovordat IKEA:s Älska textil och jag får lov att stämma in i hyllningskören. Det är bara att hoppas att det kommer fler coffetableböcker i denna genre från giganten. En upplevelsebok för sinnet och inspirationen.

En fin söndag till er!

Bidrag till Fabrikens söndagsbild.

8 comments

  1. Fina amaryllisar! Jag köpte, och fotograferade, mina i måndags och de har hunnit växa en hel del sedan dess. Nästa lika långa som dina. Fint!

  2. Hej!Läser ofta och kommenterar sällan, men nu kände jag att jag var tvungen! Jag älskar dina stilleben! Är själv ett fan av detta uttryckssätt och var nu bara tvungen att säga att du inspirerar massor med dina fina bilder från ditt hem. Just de här bilderna påminde mig om barndomens höst/vintriga bukett; blåbärsriset! Hade faktiskt glömt bort att man kan plocka in just blåbärsris. Så enkelt och så fint! Blir helt salig här på min barnfria surftid känner jag, ha ha 🙂 Ha det så bra nu, och fortsätt göra det d gör så bra. Heja!Kram från en småbarnsmamma.

  3. Ja jisses vad tiden går fort. Och återigen är man laddad för ris, amaryllis och glögg…som man inte ville se mer i början av året.

  4. Alla: Tack för era fina kommentarer! Visst är det roligt med amaryllis och vintrig pynt nu. Mina hämningar har släppt helt efter att den sista pumpan lämnade huset. Nu kör vi på :)Mymlan: Så fina ord. Tack! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.