Orange

45clipperblogg-kopiera.jpg

Det är mycket frostiga färger nu i greiga tongångar, men visst kan man väl behöva en riktig injektion av något annat också? När vi var på staden under förra veckans höstlov fann jag en ny favorit i tehyllan hos hälsokosten. Jag är en vanemänniska big time och det skall mycket till för att jag skall byta ut något i min teritual. Ceylon på morgonen, citron på eftermiddagen och på kvällen har jag varierat mellan Clippers vita te med antingen pepparmint eller hallon. Jag är dessutom lite kinkig med nya smaker. Apelsin och kokosnöt får väl i det sammanhanget ses som en högoddsare, men se det smakar alldeles galant. Ännu mer galant blir det i kombination med mörk choklad. Jag vet inte om det är kommande adventstider, men jag blir hög på dofter just nu. Att stå och sniffa på lite saffran eller några stjärnanis kan man bli lite mera lycklig av :).

En fin onsdag till er!

13 comments

  1. Å så härligt uppiggande din bild blir denna snöstormiga onsdag. :)Jag ska kika efter ditt tips nästa gång jag traskar på stan. Med tanke på vädret kan det dock dröja ett tag… :)Kram.

  2. Tack för tipset!Det skulle kunna bli en bra ersättare till mitt Clippers vita med hallon som just tog slut.Härlig bild som alltid : )

  3. Även jag dricker Clippers vita med hallon – det kan väl aldrig vara så att jag influerats som trogen läsare av din blogg… Den här smakkombon låter minst sagt vågad. Härligt glad blir jag i alla fall av ditt gulorangea stilleben. Ha det gott!Anna I

  4. Härlig bild – gulr ger energi. Jag är ingen kunnig tedrickare men häromdagen fick jag faktiskt tipset om Clipper från min svägerska som är lite av en tesnobb 🙂 Så då borde jag kanske prova detta – två tips från oberoende källor.Ha en fin kväll!/Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published.