Vinn ett Dagblocksblad

46tavling-kopiera.jpg

Det var roligt att köra en tävling, så jag tar väl en till när jag har ångan uppe. Nu har två av Er chansen att vinna en av mina personliga favoriter just nu – Dagblocksbladen från Form-re-form/Signerat. Jag har en tavla på gång till hallen med det datum när vi flyttade in i huset. Annars finns det ett antal dagar som förtjänar att lyftas lite extra. För att inte tala om vilken fin present tavlan är. Save the date helt enkelt. Vill Du ha chansen att vinna en tavla? Då skickar Du ett mejl till mig på weronica@enmammasdag.com och berättar för mig vad Du helst skulle vilja ha av tomten om Du fick välja en valfri produkt från alla formgivare på Signerat. Tävlingen pågår till och med måndag 22 november. Varmt lycka till!

7 comments

  1. Hittat mycket fint med personlig twist hos signerat.

    Datumtavlan hänger redan i min hall med inflyttningsdag!

    Kram Carina i Älvsjö

    Carina: Visst är det en fin idé. En tribut till huset. Kul att Du redan har en sådan! /W

  2. Jag måste bara sticka in huvudet här och påpeka att du, Carina, faktiskt var den första i hela världen som köpte en sån! 🙂 Tack till er båda!

  3. Men gud vilken fin idé! jag har några datum som är superviktiga men med hemliga anledningar så det skulle vara perfekt att ha på väggen! Så där skönt lurigt att bara jag vet vad som hända då! Nice! 🙂

  4. Att man var först med något hade jag aldrig trott ! Nu får visst fler världsmedborgare chansen att vinna en tavla eller klicka hem den.Lite lustigt kan man nu säga att vi är många som vänder ett blad just nu!Carina i Älvsjö

Leave a Reply

Your email address will not be published.