9 comments

  1. Underbart vackert Weronica!Du skulle kunna få jobb hos mig på en gång med att pynta ;))Tänkte köpa amaryllis idag men måste skotta ut bilen först. Eller mannen snarare får göra det den här gången.

  2. Vaddå saffranssemlor ?! Nu får du förklara, finns det en genväg till semle-premiären, före jul dessutom? Hur har jag kunnat missa detta?! Please explain. Vilken perfektion i blomster-fix! Jag blir galen såå snyggt.Körsång var det här också. Ha en fin-fin söndag!KRam Anna

  3. Vackra bilder! Och den underbara färgkombon (vitt, grönt, guld) är jag helt såld på i år.Och så fint dina amaryllisar blommar! Här hemma är det en som har slagit ut, och resten växer fortfarande. Men lingonris gick jag bet på i affären, får spana vidare (eller skicka maken upp på berget för att leta).Nu vankas blåbärssmoothiemellis 🙂

  4. Vitt och vackert – både ute och inne. Saffranssemlor låter mumsigt, lite som mina saffransbullar (sk solrosor) som jag brukar baka till jul. Gillar också din adventsljusstake! Modern och traditionell i ett. Ha en fin adventssöndag! Kram Karin

  5. Jag kan inte annat än hålla med föregående talare; vilka vackra bilder! Skönt att inte vara tvungen att ta sig ut i adventshandelsträngseln (oj vilket ord) för att få njuta av blomsterprakt & mys. Tack!/helena

  6. Alla: Tack för era fina kommentarer! Husmor: Om du menar den ljusstake som vi använder som adventsljusstake – praktiskt utan mossan 🙂 – kommer den från Anna och Anders Design i Dalarna. /W

Leave a Reply

Your email address will not be published.