Kyla

48raddabarnen-kopiera.jpg

Sent omsider fick jag igång internet här på kvällskvisten när lugnet sänkte sig över huset.  Ack, ack, kära små vindlingar i rymden – fungera. Då får jag frid i sinnet. Vi har haft rysligt kallt här i dag. Man är ingen norrlänning i skinnet, det är en sak som är säker. Man blir ynklig och frostig ganska så snart när termometern visar närmare – 25 grader på morgonen. Men isande vackert är det, med snö som glittrar. Jag blev utmanad att hänga på tåget bland inredningsbloggar som i dag visar produkter från Rädda Barnens Designshop. Jag har skrivit om designbutiken ett antal gånger. Det är genialt att kombinera konsumtion och design med att göra gott. Med tanke på vinterkänslan och kylan här, så blir dagens val de fina vantarna från Heart of Lovikka. Brr på er :)!

Och visst var väl första avsnittet av tv-kalendern riktigt lovande? Jag ser fram emot att se mera i morgon. Och höra. Radio-dito verkar riktigt bra den med.

signature

2 comments

  1. Ja, jag är ju norrlänning i grunden – men det hjälper inte ändå. När det går ned mot -25 grader i Linköping, då blir jag inte lycklig. Snön däremot, DEN gör mig lycklig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *