En byrå

48hallbyrablogg-kopiera.jpg

Man blir ju alldeles grymt hemmablind ibland. Och det på ställen som man passerar otaliga gånger varje dag. Den här byrån ställde flyttfirman på plats den dagen de kom. Det skulle vara en tillfällig lösning, men se den har stått kvar. Byrån står i den ganska mörka passagen med toalett och dörr till groventré/tvättstuga. Som sagt – här passerar man ofta. Och vad har vi haft för inspirerande saker där på? Svar: En lampa och två korgar med allt möjligt i . En tennisboll, gamla trasiga reflexer och några gamla handlingsnotor hittade jag – bland annat. I går kom min hyllningstribut till huset på posten. När man tillför något nytt och verkligen SER eländet, ja, då förstår man inte hur det har kunnat stå i över två år… Vete sjutton hur länge mitt piff får vara piffigt just där. Jag tänker mig att man lägger nycklar i en förvaring i en låda, istället för att kasta på byrån, men jag antar att min installation med lärkkvistar snart kommer att prydas av en och annan nyckelkedja. Man får väl lov att göra ett försök i juletid i alla fall :).

? Dagens julmusica: Maria Mena med Home for Christmas. Ljuvliga toner ?

signature

5 comments

 1. Det är så roligt att gå in på din blogg och bli inspirerad!! Vilken storlek beställde du på dagblocksbladet? Sitter här och tänkte beställa julklappar till döttrarna, tror att tonåringarna kommer att gilla dem.

  Annica: Tack! Kul att du gillar! Mitt blad är 30 gånger 40. Scrolla lite längre ned på sidan för en rabattkod på trycken. Koden gäller dock A4–print. /W

 2. Se så tavlan är nu äntligen på plats!
  Bara kul att byrån fick vara med ,en och annan sak i våra hem som inte är det snyggaste man kan tänka sig höjer bara charmen och äktheten av ett hem.
  Om vi kunde skaffa oss allt RÄTT på en gång så vore det ingen sport och då missar man gobitarna på vägen.
  Min farmors gamla symaskin fungerar som ett utmärkt hallbord och hennes soffa är så fin att bulla upp med kuddar efter säsong .
  En höganäs kruka står där också precis som i din hall och väntar på lite julgrönska.
  Kul. också att se dörrskylten som också är lite av ett hyllningsattribut till familjen som bor där.
  Jag har under hösten gett bort ett antal som presenter ..klurat ut något som passar personen och klämt in bokstäverna. Har dock själv inte kommit på vad det ska stå i min.

  Tack för titten än en gång/ Carina

  Carina: Jag gillar faktiskt byrån mer och mer. Den var en nödlösning, men har växt in på sin plats. Och det finns inget egenvärde i att byta ut saker som fungerar. Jag gillar kontrasten mellan det ljusa björkträt och eken som vi har en del av samt allt vitt. Så den kommer nog att stå där ett bra tag till 🙂 /W

 3. Bra tänkt !. Dessutom behövs något som sväljer alla vantar och annat plock.Fint med kontraster och olika strukturer tycker jag!Carina

 4. Finns inget rustikt, vackrare än ett Höganäskrus (eller två). Tycker jag.En liten isbjörn tycker jag mig också skymta, kanske den enda art som trivs i denna kylan…& på din fina byrå!:)/helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *