5 comments

  1. Ja just det är Anders idag – ska genast gratta sambon, Andreas 🙂 Men slask till jul det tror jag inte alls på. Vi vill ha vinter!Så kul att du gillade vantarna. Jag har tur som har en så händig mamma som kan fixa det mesta till mig med det resultatet att jag varken syr eller stickar för det är så lätt att bara låta henne göra det.Kram / Kristina

  2. Härligt vintrigt! Jag tror inte alls på slask till jul, eller snarare vill inte tro… det braskas en del här med :)Kram Marie

  3. Så fint med det vita mot det vita. Det blir så stiligt liksom, och jag gillar det massor. Blödiga mammor måste få vara blödiga och det brukar ju uppskattas av barnen så… :)Kram till fina W från magsjukans huvudkontor i norr.

  4. Nej, jag har bestämt att det ska vara snö till jul! =) Lill killen vill lära sig åka skridskor på jul lovet så slask går inte. kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.