Fredagssvepet: Vecka 48

Den här veckan har bara susat förbi. Vi siktar på en lugn helg med julmarknad, pepparkaksbak och – förhoppningsvis – sovmorgon. Håll till godo med veckans fredagssvep!

Match Point är en riktigt bra film. Den har en fantastisk scenografi om man är det minsta intresserad av brittiska välbeställda miljöer. Det var ett tag sedan jag såg den. Kanske dags igen. I morgon sänds den på SVT 2 kl 21.00.

48fredag10-kopiera.jpgEn av mina favoriter i vintriga juletider – Sarah McLachlan:s Wintersong.48fredag1-kopiera.jpgMiniprints av Therese Sennerholt. Snart i ett hem nära mig.48fredag9-kopiera.jpgHjärtat har bankat ett tag för näver i olika former. Jag har några små hjärtan hemma. Granit satsar stort på denna trend i bland annat stjärnformat.48fredag2-kopiera.jpgDuktiga illustratören Tovelisa har en djurkalender fram till jul på sin blogg. I dag uppenbarade sig en fantastiskt söt ekorre.48fredag7-kopiera.jpgJag påminner om en av förra årets favoriter i utskriftsväg – små gifttags för hemgjorda julgåvor. De finns att hämta här.48fredag3-kopiera.jpgVackert krispigt vintervitt i Alcros Ad.white med bara vita nyanser. Pressbild: Alcro48fredag4-kopiera.jpgMin inre förpackningsnörd går i spinn. Nu finns franska lyxtemärket LØV Organic hos Urban Living.48fredag6-kopiera.jpgGranpa har precis lanserat sina egna bokstavsmuggar. En W-kopp kändes liksom gjuten i mitt fall.48fredag8-kopiera.jpgFint grafiskt tryck i juletid från Isa Form.48fredag13-kopiera.jpgSnön faller utanför fönstret. Det är ett fantastiskt vackert vinterlandskap vi får glädjas åt för tillfället.

Jag tillönskar er alla en riktigt fin helg!

Och glöm inte att kika in lördag och söndag för fina adventsluckor i vår kalender!

7 comments

 1. Idag tipsar de om din blogg i fredagsbilagan till islands största tidning 😉 Det var inte jag som tipsade men jag tänkte det kanske kunde vara kul att se:
  http://vefblod.visir.is/index.php?s=4620&p=103849
  Det är i vänstra kolumnen med dalahästen.
  Tidningen finns som pdf också sidan 36:
  http://www.visir.is/ExternalData/pdf/fbl/101203.pdf
  Trevlig helg!

  M: Men så kul! Tack för tipset! Jag förstår inte alls vad det står, men det är väl något snällt får vi lov att tro. I dag gillar jag således Island lite extra 🙂 /W

 2. Härligt med fredag – och svep!Var lite orolig att du skulle ha paus nu under advent.Så skönt att se att jag hade fel! Nu behövs svepen och inspirationen mer än någonsin!Trevlig helg!

 3. Love veckans fredagssvep! Så mycket trevlig innehåll, jag klickar och klickar (alltså upp nya websidor). Den sista pepparkaksformen, varifrån är den? (Har letat som tok efter en speciell form men efter att inte hittat det jag ville ha måste jag hitta en annan, och denna skulle jag kunna tänka mig istället 🙂 )Trevlig helg – julmarknad låter mycket trevligt! (Här är det vab idag och det blir inte många minuter vid datorn… 🙂

 4. Hej!Trevligt att få lite ögon godis och tips! CanCan firar 2år och kör Jubileumspriser.. kika in vetja! länkbonus finns oxå..Ha en superfredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.