Önskelista II

49onskelista-kopiera.jpg

Min andra önskelista är inspirerad av den färgskala som jag känner extra mycket för just nu. Tomten – ja tack!

Trädalmanacka av Karin A Fotografi/Signerat * Prenumeration på danska Rum * Bricka Aristidia/Svenskt Tenn * grå Cashmeresjal/My Pashmina * Te/Urban Living * Smyckeshållare frånSkultuna/House of Hedda * Doftljus/Byredo * Sparelefant/Barnvänligt * Mugg av Emilie Ek/Designista * Modern klassiker Tove Admans betongljusstake/Wilma & Friends.

7 comments

  1. Betongljusstaken har jag kikat på länge i butiken Norrgavel här i Sthlm. Smyckesasken har jag aldrig sett och den var ju så fin :)) LiseLotte

  2. Åh, jag vill också ha. En stilig teburk, ett doftande ljus eller en Aristidia-bricka får tomten gärna komma förbi med 🙂 Är det inte otroligt hur den där önskelistan har en tendens att alltid fyllas på, aldrig sina… Hoppas att åtminstone några av önskningarna hamnar under granen!Ha det gott!Anna I

Leave a Reply

Your email address will not be published.