6 comments

  1. Gomorgon!Tack för den, jag härmar på studs!Det fanns en tid då jag gjorde de finaste julkorten. Gick loss som en tok i temaoch kreativitet =)))Men det var då det….Ha en fin torsdag (jag skrev tisdag, vilken koll man har)Kram Sofia

  2. Tack för geten! Själv tycker jag att det är så kul att göra och skicka julkort, så du får ett bara för det.

  3. Stort tack för ditt stöd!Get-projekten är verkligen geniala i all sin enkelhet: En fattig kvinna får en dräktig get (eller en hane och hona). När geten får killingar behåller hon en killing själv, men ger vidare en killing till sin granne. Mjölken blir till mat och blir det över kan man sälja getmjölksprodukter på marknaden. Jag var nyligen i Etiopien och besökte bland annat get-projekt i en by i södra delen av landet. Det var otroligt inspirerande att se hur projekten fungerar i verkligheten. För det gör de! Nu har kvinnorna i byn som fått getter mat på bordet och lite pengar som de tjänat på att sälja killingar. En kvinna hade för förtjänsten kunnat köpa en oxe och bra foder till den. Nu väntade hon bara på att den skulle bli fet och fin – och så skulle hon sälja den också med god förtjänst. med varma hälsningar – och GOD JULCatrin RisingpressansvarigActionAidcatrin.rising@actionaid.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.