Tredje advent

49sondagblogg-kopiera.jpg

Tiden tickar på. Det är fortfarande segt här, men solen skiner och snön gnistrar. Det är vackert och kallt utanför fönstret. Vi käkar lussekatter och skall ta en andra omgång saffranssemlor i eftermiddag. Vi städar och tvättar i kapp. Julklapparna börjar anlända på posten. I år klickar jag hem mycket. Några av mina egna klappar syns på bilden. Ingen kom i väg till Stockholm i snöyran, men nu kan man turligt nog klicka även från Strandvägen. Vi missade upplevelsen i affären, men några rödvita paket levererades i alla fall.

Med hopp om en fin tredje advent!

Bidrag till Fabrikens söndagsbild.

Finfin vinst i kalendern i dag!

8 comments

  1. Jag börjar faktiskt känna mig ganska färdig med sönernas julklappar, kanske blir det någon impulssak på slutet (det kan lätt bli så) men annars är det bara att vänta in släktens bidrag på posten nu. :-)Har aldrig ätit saffranssemlor, kanske måste testa..! 🙂

  2. Tycker du gör klokt i att klicka hem dina julklappar.Gick en vända på stan i fredags innan det blev alltför packat . Lagom var ett bra ord för fredagens runda ,blev inte paniktrött som annars brukar vara vanligt. Tog en sväng till svenskt tenn och tänkte på dig faktiskt.Fick med mig några saker men bäst av allt där inne var det stora fång av vita amaryllisar som ståtligt var planterade i en stor kruka , riktigt imponerande!.Har ju ingen blogg men finns på ett foto på min fb sida för att beskådas. Glad om jag kan dela med mig lite av det du missade.Riktigt fint ute idag får väl ta mig ut innan mörkret faller .Ha en bra söndag med semmelbak.Carina

  3. Ja, att klicka hem julklapparna måste vara det bästa, för då är det ju så enkelt att det klickas hem något till sig själv också, av bara farten. Jättefin bild idag, men jag undrar var du har hittat videkissarna?

  4. Ja, jag har också klickat hem flera julklappar i år. I dag var jag och hämtade ut paket som kommer från samma ställe som du handlat, och det blev även ett paket till mig :)Ha det gott!

  5. Fin bild! Och mycket vackra paket!Här har vi klickat hem lite, men det mesta handlas i butik. Maken ska göra en rajd i leksaksbutiken imorgon kväll, en och samma butik dock vilket inte borde vara så jobbigt.Här börjar vi sista arbetsveckan imorn innan ledighet tar vid. Jag bävar (för veckan alltså), som vanligt mycket som behöver fixas precis samtidigt… 🙂

  6. Någon som kan ge mig lite tips på bra ställen på nätet där man kan handla julklappar?Svenskt Tenn, Zarah Home, Cath Kidston, Cosas, Pompdelux, Favoritsaker, Julias vita drömmar..Nä, det står still sen… Tips? Och vart köper man billiga böcker och DVD-filmer?

  7. Alla: Tack för fina kommentarer!Whynja: Jag har fått kvistar av mina föräldrar som har ett stort videträd i sin trädgård. Jag har sedan väckt upp kissarna inomhus. De är så fina att kombinera med julblommor i olika skepnader.Mia: Det finns ju verkligen hur mycket som helst. Klicka t ex in på min kategori Önskelista för att finna många länkar. Böcker handlar jag alltid på Adlibris och filmer på CDon. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published.