Lucia

50luciablogg-kopiera.jpg

Vi fick vårt luciatåg i fredags, så i morse var det sånger från televisionen istället blandat med Gyllene Knorren. Här gillar vi kalendern mycket. Den gör det aningen lättare att gå upp i mörkret. Vi införskaffade en tidig julklapp i går, så nu gnuggar jag såklart händerna över en ny plats att stillebennörda på. Jag har redan börjat. Och helt plötsligt händer det. Anna och jag har inte alltid delat samma smak direkt. Nu slår våra hjärtan i takt över en svart cashmerekofta från H&M:s barnavdelning. En svart! Och så i går då. Anna stod och tittade på vårt sidobord här nere. Och då kom det. Vad fint Du har gjort, mamma! Hur kan du göra så fint?! Jag celebrerar med mina adventsbarn. Om jag bara får välja något bland pyntet, så ligger dessa bra till.

Ha en fin måndag!

12 comments

  1. Det är klart hon tycker det, du gör ju så fint!Min son 4,5 år har ärvt mitt intresse för det visuella, det är superkul. Kul att höra honom förklara för kompisar som är hemma “det är en DEKORATION” Idag är han tärna på dagis, jag hoppashoppas att detta ska gå bra 🙂

  2. Här körde vi stooor julkonsert igår, Liv var med, så vi försov oss SÅKLART imorse. Jag som hade önskat lite mys framför luciamorgon… men det var fint igår i alla fall ;))Man blir allt lite glad i mammahjärtat när de små uppskattar vad man gör. Att de uppmärksammar skillnader och ser, gör mig glad!Det där luciatåget kommer jag ihåg från det jag var liten…Ha en fin dag!

  3. Hi hi sötis Anna, tänk när hon blir stor då kasnke ni är helt i fas vad det gäller smaken;)Ha en fin fortsatt Lucia, här ska det lockas blonda krulliga lockar, för ack hur mycket man än vill så är ju tien håret lockigt naturligt som på din tösabit, det är Alice stora sorg hon skulle gärna ha lockigt hår varje dag om hon fick:)Kram M

  4. Härligt! Och….du gör såååå fint! Här blir man som vanligt inspirerad att pynta, läsa, baka..och bakat det har vi gjort! De goda saffranssemlorna gjordes igår efter tips här på din sida! Alla i familjen gillade att semlorna kom innan jul =) Var tvungen att dela med mej av receptet på min sida idag….såå gott!Ha en fin Luciamåndag!kram

  5. Ja, hur kan du göra så fint? Det undrar jag med. 🙂 Jättehärlig bild! Min dotter har adventsbarnen, hon har fått dem sedan hon var liten i julklapp. Men vi har bara haft dem som prydnad ännu så länge, inte tänt dem… men lite stearin i håret kanske inte är så farligt?

  6. Å Lisa Lassons luiciatåg är verkligen ljuvligt. Har funderat på att införskaffa det lilla gänget ett par år nu, men aldrig fått tummen ur, så tack att du delar med dig av ditt!:)HälsningarSophie

  7. Visst är cashmerekoftan helt underbar! Och extremt prisvärd. Jag köpte en svart och en grå till min äldsta dotter och hon bor i dem nu. Mys!

Leave a Reply

Your email address will not be published.