Julhälsning

51onsdagblogg-kopiera.jpg

Dan före dan före dopparedan blir det några vita favoriter i snöigt vinterlandskap. Triss i vitt med amaryllis, tazett och orkidé. I dag hoppas jag att vi blir klara med det mesta gällande fix såsom fejat hus, paketinslagning och köttbullsstekning. I kväll planerar jag att bänka mig till Jane Austen och sedan blir det lite uppesittarkväll för att förhoppningsvis kunna njuta lugn dan före dan. I morgon kör vi den sista kalenderluckan. Jag bloggar på som vanligt under jullovet när andan faller på. Sedan tänker jag på ett nyårstal som jag kommer sätta samman till Fabriken där jag bland annat kommer att samla tankar kring hur mina vindar blåser inom inredning och hem inför 2011. Så i vanlig ordning – stay tuned! Mer kommer :).

Med detta samlar jag mig i alla fall till en julhälsning till Er kära läsare. Må Ni alla få en riktigt fröjdefull jul! Kram W

10 comments

  1. En riktigt God Jul önskar jag även dig.Det känns så fint att se bilderna på Madonnan hos dig.Hon ser ut att trivas så bra. Ha det fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published.