Utvalt: Svala toner till sovrummet

52hmnews.jpg

Sovrummet har blivit ett nytt favoritrum i huset sedan byrån och piffet på den kom in. Det har blivit en helt annan känsla i rummet och trivseln har ökat markant. Jag fortsätter med det sobra, vuxna temat med några lakanfynd från H&M samt grå sammetskuddar från vårkollektionen. Det finns massor av fynd, men framförallt finner man alla vårnyheterna att botanisera bland. Så hittills lite mer framgångsrikt med klickfynden just nu, än de på staden. Julbelysning är dock helt rätt i tid. Fina julsstjärnor från Watt & Veke för halva priset och dito ljusstakar från Åhléns. När vi kom hem var dock den ena staken sönder. Ack, ack, tröttsamt… Det var mycket folk på staden, så skönt att vara åter i sin lilla julkokong :). Ha en fin kväll!

2 comments

  1. Jag orkar mig aldrig ut på Mellandagsrean numera, att klicka hem saker fungerar så mycket smidigare än att trängas i en affär med småkillarna! :-)Snygga lakan!

  2. Ingen mellandagsrea för mig heller . Slet med julklapparna det får räcka.Ska istället kika in på de fina lakanen som du tipsar om . En och annan tidningshög borde också klaras av . Hur tacklar du detta ilandsproblem ? eller är det bara jag som har svårt att skilja mig ifrån dom.Gårdagens tv kväll blev lyckad med två seriestarter som gav mersmak.Ha nu en god morgon i den lilla kokongen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.