27 comments

 1. Ja det är klart att 2011 blir ett bra år, nytt år nya utmaningar!
  Vacker bild, vilka otroligt fina glas, var kommer dom ifrån?

  Gott Nytt År Weronica!

  Ha en fin nyårsafton….

  Kram Anna

  Anna: Glasen är Dukas egna kristallglas “Haga”. De är mycket vackra. Jag tycker mycket om dem. //W

 2. Gott nytt år till dig Weronica !Det ska bli spännande för oss alla att få följa med på 2011 års inspirations resa .Solen skiner idag och visst ser jag små gröna blad på kvistarna .Kram Carina

 3. Du behöver ju ingen studio du – dina bilder är lysande ändå! :)Jag är både avis och inspirerad av dina vardagsvackra bilder – att du har tid till att ta så många fina bilder och dessutom redigera och visa dem för oss. Du äger!Jag tackar för detta år och ser fram mot ännu ett år i din värld. Stor nyårskram till dig och skål för 2011!Lina

 4. Tack för ett härligt inspirerande år på en av cybervärldens finaste bloggar!! Ser fram emot att följa dig och din blogg ännu ett år…Hoppas att det blir en riktigt fin nyårsafton,Anna I

 5. Klart att 2011 blir ett alldeles fantastiskt bra år! Tack för all inspiration du gett under 2010! Önskar dig festfylld kväll och ett riktigt gott nytt år! Kram Sofie

 6. Gott Nytt År och tack för härlig inspiration under året som har gått! Jag planerar renovering av badrum och undrar vilka plattor ni har på golvet i badrummet? Hoppas du har en trevlig kväll!HälsningJohanna

 7. Alla: Tack för era fina hälsningar! Jag hoppas att Ni alla fick ett fint slut i går och att det blir en bra start på 2011. Jag ser fram emot att fortsätta här på bloggen. Häng med :)! //W

 8. Gott nytt 2011 Weronica! Lite sent, eftersom jag varit bortrest men bättre det än inget tänker jag 🙂 Hoppas 2011 blir toppen!. Är din största idol vad gäller fotande och stilleben till bloggen. Önskar att jag hade din talang för det (och mer tid i dagsljus, det får bli mitt nyårslöfte). Har sagt det förr och säger det igen, dina bilder förgyller mina morgnar. Du är en given del av min bloggrunda varje dag. Stort tack för all tid du lägger ner på att inspirera oss andra. Stor kram!

 9. Some time ago, I did need to buy a good house for my organization but I didn’t have enough cash and could not purchase something. Thank heaven my mother adviced to take the loans from trustworthy creditors. Hence, I acted that and used to be happy with my commercial loan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *