På höjden

52nyhylla1blogg.jpg

Visst kliar det lite i inredningsfingrarna när man har haft några slappa mellandagar? Tanken med gårdagens bokhylla i stegform var bland annat att slänga över lite kläder på kvällen. Det kan man möjligen göra fortfarande, men det är liksom som förgjort. Flera hyllplan på höjden lockar fram den där stillebennörden i mig som vill dekorera och pynta. Så fick det bli – just nu i alla fall. Fördelen med liknande arrangemang är att de är enkla att ändra på om man skulle vilja något annat. För nu konstaterar jag att vårt sovrum blir mer och mer rum. Jag stortrivs. Och lär få damma mycket mera därinne framöver…

52nyhyllablogg.jpg

Och så min första tassel från Tine K som jag köpte på nätrealisation. Jag har ett par stycken innan jag kommer upp i Hollywood-klass, men det kan också tänkas att jag nöjer mig med min enda :). En fin dag till er!

15 comments

 1. Mycket nöjd nu , more to come kom!. Tack för titten . Alltid en härligt att ha ett hem som ständigt är under förvandling . Vilket rum står på tur ?Fortsatt fin dag till dig med / Carina

 2. Fint…har en liknande “stege” på listan över önskningar. Fint också med tasseln….en och det enkla är oftast det finaste!Passar på att önska dej ett Gott Nytt År !kram!

 3. Så fint så fint! Jag röstar för att du fortsätter med stilleben på din stege, istället för kläder… :-)Jag har ju helt varit off i tanken vad gäller inredning den senaste tiden, men när jag ser dina fina bilder och när du fixar i ordning så fint, så blir jag faktiskt rejält sugen på att ordna lite här hemma med. Inte för ordnandets skull alltså, utan mer det som ändå behöver ordnas. Vårt sovrum t.ex. är ganska deprimerande (å andra sidan har jag prioriterat ner den oftast, eftersom jag inte ser det deppiga så mycket :-)Men senast för en timme sen tänkte jag om jag inte skulle ta tag i min tygtavla och ersätta den befintliga “grådaskiga-gardinen-från-90-talet” med Mademoiselle i svart (jag hittar ju aldrig nåt annat tyg…). Fast sen har jag iofs också tänkt att testa att klä om en gammal stol med den svarta fröken. Ja ja, den som lever får se 🙂

 4. Så snyggt det blev både med stege och piffet. Stilleben är ju klart trevligare att titta på än kläder. 🙂 Jag funderar över något till nya vardagsrummet/köket. Kanske en stege, eller en pilasterhylla eller så blir det hyllplan. Jag gillar dock den mobilitet som stegen ger. Gott Nytt År!

 5. Jag älskar ditt hem och din blogg. Som alltid. Funderar själv på att sätta in just den där tapeten i min sovalkov. Jag tror den skulle passa fint. Och det känns nästan ännu bättre när du har den i ditt hem, lite som en kvalitetsstämpel… 😉 Gott nytt år!

 6. I värsta Maria Montezami stil :), med “tofs” & allt! Nä, jag skojar så klart… sobert, enkelt, i din alldeles egna stil. Gillar’t!Hoppas att du får en bra start på det nya året!mvh helena

 7. Hej!

  Vad är det för lampa som syns i bakgrunden till vänster på översta kortet? Jag letar skrivbordslampa och den du hade var väldigt fin!

  Gott Nytt År och tack för all inredningsinspiration under det gångna året!

  Åsa: Det är en Tolomeo från Artemide. En dyr designlampa som jag länge haft på önskelistan, innan vi köpte den som inflyttningspresent till oss själva när vi flyttade till huset. Det finns liknande varianter på bland annat Bruka tror jag. Lycka till i jakten på lampa! //W

Leave a Reply

Your email address will not be published.