2 januari

52sondag2blogg.jpg

Även om jag alltid hävdar att man skall vara snäll mot sig själv vid årskiftet när det är mörkt och bistert, så kan man inte undgå att – i vanlig ordning – känna projektådran i sig. Man börjar att smida storslagna planer. Ni kanske minns att jag skrev om ett 365:dagars projekt i början av 2010? Hur blev det med det då? Tja, ganska så platt fall får man väl lov att säga. Men en ny klokskap i bagaget från 2010: års Må bra-projekt är att jag svarar väldigt dåligt på listor och att sätta kryss för avbokad dag vare sig det gäller träningsrundor eller fotografering. Om jag missar några dagar, så är det lätt att jag bara slutar, istället för att ta tag i det hela igen. Inspirationen kommer och går. Jag fortsätter att leta efter flödet. Ibland finner jag det. Ibland inte. Med det sagt, så blir det inget 365:dagars projekt detta år. Inte ens nu när blodet pumpar för nya utmaningar.

Men vad vore man utan alla sina planer? Nu tänker jag mig snarare ett slags “Weekly Moodboard” där jag veckovis sammanfattar det som känns nu i vardagsliv, inspiration och vad som faller in. Om det blir något av detta? Tja, det återstår väl helt enkelt att se det :).

I sovrummet är det sen morgon i de fyndade H&M-lakanen och liten grå sammetskudde även den från H&M. Solen har varit framme här, så det siktas på promenad snart. Ha en riktigt fin dag – med eller utan planer :)!

signature

12 comments

  1. Även jag pratar vardagsbilder idag :-)Jag går i liknande tankar – inga 365-projekt, utan mer veckodokumentation av vårt familjeliv. Fast i mitt fall blir det nog mest offline, i någon form av album. Jag tror faktiskt det kan gå hela vägen i år 🙂

  2. Hei Weronika!Må bare kommentere , jeg har lest deg fast i tre år, siden 2007, du skriver så BRA!! Blir både glad, ettertenksom og humrer igjenkjennende av det du skriver.Lykke til med alle projekt i 2011, gleder meg til å følge deg i året som kommer.-)Hilsen Heidi som skal bære inn trimsykkelen fra førrådet ikveld..

  3. Gott Nytt År på dig, önskar jag i efterskott!Och ett samlingstack för vackraste bilderna och en superbra krönika på fabriken! Du inspirerar som alltid och ditt sätt att skriva är så bra, så bra. Kort och gott, proffsigt som tusan!Tack för dina snälla ord hos mig, glad blir jag!Kram Sofia

  4. Jag ser fram emot att följa din blogg under innevarande år och hoppas både på inspiration och köptips.God fortsättning, Kristina

  5. Så himla fint det blev! Älskar kombinationen av alla saker – jag själv har väldigt svårt att kombinera på ett snyggt sätt… Jag undrar också var sänggaveln kommer ifrån, den verkar jättefin!

    Henriettae: Tack! Sänggaveln köpte vi hos Sova för några år sedan – Resarö från Allinwood. //W

  6. Jag är samma lika. Känner mig alltid full av energi och det tänker jag passa på att använda, oavsett om löftena månde kännas betungande om ett halvår så kan de ju vara en bra motor så man får upp styrfart? 🙂

  7. Ja, året börjar alltid med storslagna planer som brukar minskas med tiden, men visst är det kul att börja om på nytt med nya ideer och planer! Vilken fin tapet du har i sovrummet.

  8. Hej!Jag följer din blogg och älskar dina bilder! Tack för all inspiration.Nu till en annan sak, jag har hittat denna bilden på en annan blogg som angivit källan till bilden men tyvärr väldigt otydligt. Hittade av bilden på en tumblr blogg.Vill du veta var (det kanske är ok för dig) så hör av dig så skickar jag länkarna. (försökte skicka dem här men det gick inte att kommentera då)Ha en fin dag!/Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *