För en liten peng

2budgetblogg-tile.jpg

Först – tusen tack för alla hejarop! Jag känner mig ordentligt egoboostad och redo för stordåd :). I dag blir det några favoriter i hemmet som köpes för en liten peng. Det är perfekt att känna på ett uttryck med några små saker som inte kostar skjortan, men som ändå för in känslan. Den dämpade gråskalan med olika strukturer representeras av kuddar från H&M Home. De runda kuddarna fyndade jag i höstas. Nu är de inflyttade i vårsortimentet. De rynkade sammetskuddarna är ett fint fynd för 99 kronor – 138.50 med innerkudde. Svarvat trä är stort och finner man inte sin väg på loppis så kan IKEA bistå med Åryd som lyser fint sedan i höstas och är still going strong. Kork är en sådan där hangup som jag har just nu. De gamla hederliga anslagstavlorna känns helt rätt och står på inköpslistan. I köket har vi klassiska korkunderlägg. En känsla i trepack för nitton kronor.

Har har vi massor av nysnö igen. Jag framhärdar fortfarande i mitt projekt att gilla det vita. En fin onsdag!

15 comments

 1. Fräscht! Jag gillar fynd. 🙂 Jag gillar också att vinna saker. Tusen tack igen för det söta trycket som hittade till vår brevlåda idag. Det ska bli kul att få hänga upp och göra vårt hem ännu lite gladare!/Monica, vinnare i lucka 23.

 2. Men titta så tjusigt du har fått till det igen! En fråga bara – blir inte sammetskuddarna statiska och dammiga? Det är min erfarenhet av sammet, men så var det också mycket länge sedan jag hade något av det slaget hemma. Tar gärna tips av ett proffs. :)Kram!Lina

 3. Monnah: Så kul att du har fått trycket! Härligt med glada vinnare 🙂 Maria: Tack! Lina: 🙂 Det är faktiskt inget jag har tänkt på. Kan det vara att det ändå ligger ett nätt lager av latdamm efter helgerna här ;)?! De veckade kuddarna har vi på vår säng, men de runda deltar i vardagsliv och kuddkrig här nere. Jag gillar dem massor. Någon sammetsexpert är jag icke, men just dessa rekommenderar jag 🙂 Kram

 4. Hej!Tack för all inspiration, så mycket bra tips! 🙂 Jag undrar vad det är för duk/tyg du har i svart/vitt på alla bilder? Jag gillar verkligen mönstret, är lite svag för sådana mönster.Ha en fin kväll!/Lotta

 5. Lotta: Just detta är en tapetvåd. Det är klassiska Malabar från Cole & Son. Det är en fröjd för ögat, Så roligt att Du finner inspiration – glad blir jag!

 6. I vår annars rätt sunkiga hall… har jag satt upp en mix av korkunderlägg, i olika storlekar, så att de bildar en skön anslagstavla tillsammans. Funkar fint…& ibland skymtar jag de runda godingarna, där bakom alla vardagens kom-ihåg :). Ska kanske försöka fånga det på bild någon dag, blir en utmaning, det naturliga ljuset når aldrig våran hall…får väl data-fixa dit, ett par strålar…/helenaPs.Tycker mycket om alla dina djur, i förra inlägget!

 7. Vi behöver alla bli boostade emellanåt. I dag har jag själv haft en lite deppig dag men förhoppningsvis kommer våren snart med energi. Ääääääälskar Malabar. Underbar tapet! Kram

 8. Tapeten är så snygg…hamnar förhoppningsvis på min vardagsrumsvägg så småningom! Kuddarna är riktigt fina och fint pris också!kram

 9. Jag älskar visserligen färg i inredningen men jag gillar det där gråa och silvriga också! De där rynkiga kuddarna var jättefina.

 10. Helena: Låter ursnyggt! Jag hade en liknande idé med underlägg från Hetta, men kom aldrig till skott. Klart att du skall visa upp dem. Vi har överseende med mörkret 🙂

  Charlotte: Absolut är det så. Hoppas att det känns bättre i dag. Sänder över lite energi – du vet att jag gillar det du gör på bloggen! Kram

  Tina: Det är en riktigt fin klassiker. Inte på några väggar här, men kanske någongång. Kram

  Frida: 🙂 Fin är den!

  Maria: Omväxling förnöjer ibland. Visst är de fina. Ett riktigt fynd!

  Malin: Du får en alltid att lämna datorn med ett leende. Tack 🙂

 11. Nu blev jag också hiskeligt sugen på de där kuddarna – så snygga de var. Jag var inne på HM:s sida tidigare idag men måste helt ha missat dem…Dina gröna droppar var också outstanding. Så klart att de ska vara framme!Kram / Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published.