Tisdagstema: Djur i inredningen

2tisdag1blogg.jpg

Fabrikens tisdagstema satte myror i huvudet på mig. Djur i inredningen? Da! Det kändes inte som om vi hade ett enda djur här hemma när jag först tänkte på det. Men sedan kröp de liksom fram ur vrårna. De gröna fåglarna flaxar under min frukost varje morgon.

De små elefanterna tog mig med storm för en himla massa år sedan. Jag hyser den största kärlek till dem fortfarande. Papperskniven fick jag i julklapp. Och lade fram snyggt på mitt skrivbord. Jag blir glad av formen. Mina barn gillade den också. Så mycket så att de gav den kärleksbett (!) på svansen när de jullovsspelade på min dator. Så nu har vi döpt min alligator till Arthur. Han är kompis med sonens August. Alligator även han. Och man får inte käka på vare sig Arthur eller August. Frid i floden. En trären häst från Dalarna. Och en katt av Lisa Larsson. Dottern skall skaffa sig en riktig den dag hon flyttar från sin allergiska mor. Och så har jag ju faktiskt alla fjärilarna och insekterna också som jag visade i går. Japp.

2tisdag2blogg.jpg

Bidrag till Fabrikens tisdagstema. Och på tal om att sträcka på sig. Jag når snart taket med mina sträckta 179 och en halv.  Jösses så glad jag blir över länkkärlek och fina ord från Mrs Styling herself. You made my day!

19 comments

  1. Jag kan bara hålla med! Dina bilder (och text) inspirerar verkligen! Jag blir glad och kommer ofta på mig själv att le när jag besöker din blogg. :)Trevlig Tisdag!/Maria

  2. Kan bara instämma i allt beröm. Dina bilder är alltid så vackra! För att inte tala om sättet du skriver på.. Du är bäst!

  3. Ja det där är ju hur kul som helst – både för dig och för oss som inspireras – och jag hoppas att ännu fler hittar till dig nu tack vare Lotta! Stor… menar lång kram till dig från 176:ans Lina! 🙂

  4. Mitt hjärta klappar lite extra för drakar och lejon (kinesiska). Men jag har nog en och annan giraff stående på olika platser här i hemmet.

  5. Som vanligt underbara bilder! Även hos mig började djuren krypa fram ur vrårna när jag funderat en stund. Grattis till länken, jätteroligt!

  6. Vad glad jag är att jag hittade hit. Fann dig i Lotta A blogg. Kul!Ser fram emot att följa dig och dina inspirerande bilder. Ha det så bra!

  7. Jag blev också fantastiskt glad. Har haft en skitdag rent ut sagt så den komplimangen kunde inte kommit på en bättre dag. Måste också instämma i Lottas love. Jag har sagt det för och jag säger det igen, du inspirerar mig!

  8. Japp, all beröm är du mer än värd. Dina bilder känns alltid så nyskapande och spännande. Kul att du visade de fina elefanterna (som jag “unnade” mig idag) och så skrivboken såklart ;)Kram Anna

  9. hey ;)his is my first time on your blog , just discovered it through Lotte Agaton’s post of your desk …. It could be mine.. same colors same pencils same cup , same prints and same book! LOLSo I thought I should have a look around here , feel free to visit my place if you feel like it ;)all the best from Amsterdamdesiree

  10. Jag har kikat in här då och då i ungefär ett halvår och måste säga att du mer och mer hittar en riktning och personlig stil. Bra jobbat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.