Utvalt: Sju prima

Det pågår en utmaning i bloggosfären om att lista sina fem favoritbloggar. Jag tycker om när det blåser vänliga vindar i rymden och lite bloggkärlek är aldrig fel. Låt oss dock ta med oss denna trevliga atmosfär nu och bli bättre på att lyfta varandra i olika sammanhang. Det kan blåsa hårt ibland, men jag tror att vi alla tjänar på att hellre länka en gång extra, än att inte göra det alls. Jag tänker exempelvis lyfta fram något blogginriktat i mina fredagssvep. Sedan håller jag på att uppdatera min länklista som återfinns i marginalen. Med tanke på att det finns över hundra länkar där och att jag säkerligen följer minst det dubbla på Blogloving, så är detta något av Mission Impossible. Men jag kör ändå.

3bloggfavoriet-kopiera.jpg

TANT JOHANNA bloggar numera hos Elle Interiör. Jag tycker om mixen och att allt känns handplockat. Dessutom tycker jag om de egna bilderna som visas. LOTTA AGATON – Mrs Styling som inspirerar genom att bjuda på världen i sina ögon. Här finns en linje och en riktning. Svårt att värja sig mot och varför skulle man? FABRIKEN är ingen blogg egentligen, men får ändå hänga med eftersom det pyr av inspiration och lust här. Du kanske inte är med? Haka på vet ja! ANNALEENAS HEM hade jag med i Fredagssvepet, men hon förtjänar även att nämnas i ett samlat sammanhang. En av de mest spännande svenska bloggarna just nu gällande koncept och styling. MOKKASIN Det är sådär med vissa bloggar. Man bara gillar allt som visas. Och man vill bara ha mer. Så känner jag inför Sofias blogg. TRENDENSER Frida är inredningsbloggarnas stjärna och har inlett året med att utvecka sin blogg med fler egna bilder och en mer personlig ton. Man kan antaga att det kommer mera. Jag ser fram emot att följa med på resan. LANTLIV I STAN var en av de allra första inredningsbloggar jag började att följa. Nu har Anna slagit följe med Sophia. Här finns en egen ton som genomsyrar urvalet av det vackra. Jag gillar det mesta här.

 ? ? ?

signature

10 comments

  1. Jag vet inte om hjärterum och stjärterum har med det här att göra, men jag har ju fått tips på så sjukt många bra bloggar de sista dagarna… Hur ska man hinna!?Men jag tackar och tar emot, kul med ännu mera inspiration!

  2. Jag tycker också om när det blåser vänliga vindar! Det är så lätt att göra någon glad med en söt kommentar. Gillar din blogg jättemycket och tack för bloggtipsen. Lantliv i stan var ny för mig. Ha en toppenvecka.

  3. Vilka fina bloggar du visar – den första var ny för mig så den ska jag kolla in. Jag tycker också att det är fint med länkningar och pusha varandra framåt – ska absolut börja göra det mycket oftare!Du är en av mina favoritbloggar och länkning finns med idag hos mig :)Kram / Kristina

  4. Tack rara du! Känns otroligt fint att få finnas med på din lista.Och man kan lugnt säga att du gjorde min dag.Bokföring 2 magsjuka barn, du förstår kanske vilket toppenhumör jag har varit på idag.Men nu så, nu är jag glad igen =)))Stor kram!Sofia

  5. Men oj så glad jag blir, mitt hjärta stannade i några sekunder tror jag! Tack snälla du 🙂 Utan dig hade jag nog aldrig börjat blogga, men mer om det en annan gång 😉 Nu blev jag inspirerad till ett liknande inlägg, det är klart att vi ska lyfta varandra. Ha en bra vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *