På väggen

3tavlor2bloggeded.jpg

Nu har vi ny vit färg i alla sprickor i huset. Vi får väl se om det har rört sig färdigt nu, eller om det blir ritsch igen. Huset är huller om buller och man får väl passa på och göra en ordentlig städning. Men det är ju så mycket roligare att arrangera det som tagits ned från väggarna för några fotografier. I alla fall innan man börjar med den där dammvippan. Jag led, som jag tidigare har skrivit, länge av de vita väggarnas tyrrani. Det kändes alldeles hemskt att göra hål i det nya. Men nu har väl den värsta fobin släppt i alla fall. Och jag vet inte jag. Tycker mig se ett bestämt tema bland tavlorna. Det kanske är lite som med mattorna. Man kör safe, eftersom man inte riktigt vill kasta sig ut i det som tar rummet. Och konst är dyrt. Och lite svårt att närma sig ibland. Men jag vill. Om jag bara finner rätt.

3tavlor-kopierablogg.jpg

Jodå, även jag har affischer med Warholcitat från Moderna Muséet. Några tryck från Keep Calm Gallery. Några från Therese Sennerholt. Familjebilder. Något från Etsy. Och vackra antika blomstertryck som vi fick i bröllopspresent.

3tavlor3blogg.jpg

Och så barnen såklart. I dag är det min lilla MiniMe Henriks namnsdag. Om Annas namn kom till mig på ett lite mer magiskt sätt, så var jag så säker när jag hade andra barnet i magen. Henrik eller Elisabet. Alldeles punkt. Och så blev det. Min finaste Henrik.

Fotografier: Weronica – En mammas dag. I björkriset skymtar dessa droppar fast i klarglas. Åh, vad jag tycker om dem!

17 comments

  1. Jättesnyggt att blanda flera tavlor sådär! Gillar att du har lagt några ner också.Du måste visa din handduk sen när du får hem den! Man skulle ju kunna spänna upp den på en ram och på så sätt få en tavla av den….. Ha en bra dag.Kram Vanja.

  2. Åh vilka fina bilder! Passar mig jättebra idag – för igår köpte jag på mig papper, svart färg och pensel på lunchen – och ikväll ska jag göra en tavla 😉 Tack för dagens inspiration!

  3. Så rackarns fint =)Och jag väntar på mina droppar fast det kommer ju inte bli sådär sofistikerat som hos dig =) Får nog faktiskt hålla mig till påsken med färger som gult turkost rosa =)kram!

  4. Drottningen av stilleben. Det är du det! 🙂 Så himla snyggt det blir alltid när du gör det. Och så påminner du mig om att jag ska gå ut och ta in björkris. Och kvistar från äppelträdet!Kram / Kristina

  5. Måste följa med i inläggen här, jättefina bilder och du arrangerar så himla bra. Jag har precis upptäckt din fina blogg och följer den nu för fullt!Köpte nya vykort från Therese Sennerholt idag, mycket p.g.a inspiration från dig!

  6. Åh vad snyggt med tavlorna på sidobordet; måste instämma med föregående inlägg: du är grym på stilleben och att fota. Har själv “All is pretty” planschen, men inte hittat rätt plats till den än. //Susanna

  7. Tack för det här inlägget! Att hänga upp tavlor är nåt som hittills knappt blivit av här hemma – och nu blir jag sugen på att sätta igång med projektet IGEN 🙂 Jättefina tavlor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.