Klassisk look

Ska du inte göra ett modecollage snart? Säger min make. Då har det gått långt :). Så det är väl bara att börja att collagemaka, så att man får upp andan igen.

4modecollageeded.jpg

1. Vit blus från Lindex. 2. H&M har precis fått in jeans i olika tvättningar för 99 :-. 3. Väskorna i vår är framförallt bruna, men en svart hänga över axelnväska är aldrig fel. 4. Jag tänker mycket grått nu, bland annat i klassiska Converse. 5. En annan nyhet hos H&M är en sådan där koft-jacka som är perfekt i många olika sammanhang.

Så där ja. Nu var man igång igen :)!

signature

13 comments

  1. Så bra att din man ligger på lite så att vi får lite modetips också 🙂 Och trots att våren fortfarande känns lååångt borta kan man ju drömma lite om att sätta på sig sina sneakers igen. Ha en bra dag!

  2. Så bra han är, din man – inte bara för dig utan för oss läsare med. :)Snyggt plockat där. Gillar jeansen extra mycket, och en svart Tiger snett över axeln är aldrig fel. Deras väskor är fantastiska… och beroendeframkallande. Once you shop you can’t stop, typ. :)Årets första modekollage och jag jag blir vårrusig på direkten. Tack för det!kram

  3. Tacka din man för att vårgarderoben snart får sig en välbehövlig uppdatering här hemma.Vill inte din man att du gör ett collage för hans garderob också?Det vill jag och min man – gärna!Med dina tips kan även männens garderober gå en fin vår tillmötes!: )

  4. Vet du att jag tänkte så sent som imorse att ett inspirerande klassiskt modecollage a la Weronica skulle vara uppiggande i väntan på våren. Jag vet inte om det är du eller din man som är tankeläsare 😉 men jag tackar så mycket!/Anna I

  5. Äntligen ett modekollage! Snyggt och välmatchat som vanligt. Är grymt sugen på att shoppa lite nya kläder nu, men jag får vänta tills pyret i magen kikat ut och kroppen är i trim igen… /Sofie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *