Bite me

4truebloodblogg.jpg

En evig följetong detta med att jag inte kommer igång med att läsa skönlitteratur, förutom på sommaren då jag plöjer böcker som jag aldrig gjort annat. Mina fina staplar med klassiker hjälpte föga på jullovet. Nu fick jag en rabatt på CD:on och mindes att jag inte läst alla delar som kommit på svenska i True Blood-serien. Del fyra och fem klickades hem. Och tänka sig i går kväll läste jag sjuttio sidor bara så där. Det har varit dåligt med vampyrer ett tag. Jag väntar tålmodigt på att SVT skall sända tredje säsongen av just True Blood. Vampires Diaries (tja inte världens bästa serie, men ändå förströelse) har uppehåll i sexan. Och man vet att man själv börjar bli gammal och att ens barn börjar bli stort när tjejtidningarna som eftertraktas erbjuder Eclipse som premie. För vampyrer eller ej – jag kan ju läsa. Faktiskt. Förhoppningsvis kan jag ta med mig dessa bokplöjarinstinkter till annan litteratur också. Hoppet lever. Alltid.

Steghyllan i sovrummet har blivit en riktig favorit. Perfekt att stapla tidningar och lösa ting som annars hopas på nattygsbordet. Och allsköns annat fint som man inte kan låta bli att sätta upp såklart :).

10 comments

 1. Och en snabb replik tillbaka: tack för kommentaren inne hos mig, gjorde mig så glad :-).Ja, det är ju något speciellt med True Blood. Trevlig läsning i väntan på…

 2. Ja dessa böcker, när ska man ha tid att läsa dom?! Brukar generellt läsa mycket på sommaren men sen man fick barn så hinns det liksom inte med.. Innan läggdags? Orkar inte hålla i en bok, lättare med tvn 😉 Snyggt med en steghylla, en sån får det bli i badrummet nere sen, där borde jag nog ha plats för en…!

 3. En väninna till mig plöjer just nu True Blood serien med rodnande kinder. De är rätt så porriga verkar det som? DEN sortens litteratur var det länge sen jag läste. Typ Grottbjörnens folk. Ett nytt boktips: All my friends are superheroes. >Pröva!!!

  Helena: Jo vars, ibland så. Och jämför man med Twilight-böckerna så är det här en helt annan liga 🙂 Aha, skall kolla in den. Tack för tips! //W

 4. Vampyrer tycks ha tagit greppet om många. Jag fastande verkligen för Edward och Bella. Läskunnig eller ej så slukade jag alla böckerna, först på engelska, sen på svenska mest för nördighetens skull. Jag är inne i ett läs-flow och har just plöjt två fantastiska böcker. Är jag redo för lite mer blodsugare? Ja, kanske…

  Och på tal om love, love, love (och I eat cake in bed). Du vet väl att Therese Sennerholt jobbar på nya vykort som släpps lagom till Alla Hjärtans Dag?
  /Anna

  Anna: Det är just det där läsflytet man vill åt. När det väl händer är det ju smått magiskt. Och då undrar man varför man inte alltid är där. Jag var inne i ett Twilight-ryck för nästan precis ett år sedan. Jag blev rejält fånig ett tag där, men vaknade upp ur bubblan ;). Jodå, full koll på Sennerholt. Det gäller väl att hänga på låset då med, med tanke på rivet nu. //W

 5. Å vad härligt med lite fler vampyrälskare =O) Man var ordentligt insnöad när man läste twilightserien – min man var duktigt trött på mitt ältande om Edward 😉 Ha ha ha. Nu är läser jag också trueblood serien men som sagt, inte riktigt samma kaliber men bra trots allt…

  Gillar din blog otroligt mycket, kikar in här nästan varje dag men tror aldrig jag har kommenterat förut faktiskt….

  Ha en fin fin dag!

  Malin

  Malin: ja, jösses så jag också fullständigt snöade in på pojken Cullen… Tantpatetisk såklart, men trevligt i sjukdomsträsket som var förra året :). Tack för fina ord! Nu skall jag kika in hos dig! //W

Leave a Reply

Your email address will not be published.