Nytt i högen

4elefantkuddeblogged.jpg

I går begåvades mina kära kuddhögar, som jag vårdar ömt på olika ställen i huset, med två nya exemplar. Efter att ha haft färgkalas i sovrummet, går högen där just nu i gråskala istället. Omväxling förnöjer. Och ja, jag har ett lager av kuddfodral i förrådet som finns bakom dörren på bilden. Den gamla klyschan om att några kuddar kan ändra tonen i ett rum ni vet. I går fick jag en elefantkudde som jag vunnit hos Helena på bloggen På vår Udde. Tusen tack för den fina. Och underst ligger en kudde från H&M Homes vår . Jag tror att den kudden är så Etnochic som jag blir just nu :).

På förekommen anledning som det brukar heta. Steghyllan har vi köpt på Nordik. Vi har inte skruvat fast den i väggen, eftersom det är en garderob bakom där den står i sovrummet. Men man kan förankra och det är nog säkrast om man vill ha lite tyngre saker på samt om man har den någonstans där det springs mycket.

signature

12 comments

 1. Ja, så fint. 🙂 Och väskorna passar fint in! 🙂

  Tina: Det är kul att ha dem framme så att man ser dem under perioder när de inte används så mycket. Allt kan bli till dekorativa blickfång – typ :). //W

 2. Vilken vacker bild med massa vackra saker! Älskar kuddar som dekoration på stolar och avlastningsytor, det mjukar upp våra fyrkantiga rum 😉 !!!Glad att jag hittat till din fina blogg!Kram Sofie

 3. Läckert! Nu blev jag väldigt ivrig på att få mitt hm-paket, nu nu nu! Jag har nämligen också beställt lite kuddfodral, både grå och turkos, till sovrummet som ska få sig en omgång innan vår.

 4. Underbar bild! Jag älskar också kuddar, har en del men inte så många. Hade gärna haft fler i sovrummet men har ingen golvyta och ingen stans att göra av dem. 🙁 Har ingen plats att ha avlastningsstol eller hylla tex. som du har.Trångt och litet sovrum. Usch…Men tack för all inspiration.Kram från C

 5. Älskar den där etnochica kudden från H&M och nallen med, i samma mönster! Hyllan är så fin och ser ut att passa perfekt i erat härligt blommiga sovrum!

 6. Ah, din kuddhög faller mig precis i smaken (jag känner mycket för den färgskalan just nu) :-)Vackert!Just ja, fredag imorn (och VAB igen för min del) – ser fram emot ett nytt skönt svep!

 7. Jag tittar in här lite då, du delar med dig av mycket fint och har järnkoll på det mesta inom inredning tycker jag =)

  Undrar om de fina cupcakesen i ditt badrum finns att få tag på fortfarande? Var inne på Designista (var det va?) och kollade men hittade dem inte, de har väl funnits ett tag så de kanske är slut där??

  Sen måste jag bara chansa o fråga en sak till! Har letat som en galning efter en porttavla/menytavla med lösa vita bokstäver du vet.. Men ingen nyproducerad i gummi utan en sån som är klädd i sammet eller filt. Hänger du med? Har du tips på var man kan hitta en sådan? Tänkte att det skadar ju inte och fråga alla fall =D

  Tack för en härlig blogg!

  Elin: Jag tänker på denna tråd hos Frida på Trendenser – kanske den kan hjälpa dig? http://trendenser.se/2009/november/huslig-tavla.html Jag kan tänka mig att man kan leta second hand också. Jag har gjort små tavlor av vanliga dörrskyltar från Byggfabriken. En klassisk menytavla skulle jag gärna ha, men de kostar en bra slant. Muffinsen vet jag inte. Jag har som sagt köpt mina på Designista. Tack för fina ord om bloggen! Jag blir fredagsglad 🙂 //W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *