12 comments

  1. Superfin bild! Tittar på handbollsfinal, så spännande.Var tvungen att gå in till dig, det är så pirrigt….Ha en fin tv-söndag.Kram Lisa Göteborg

  2. Vilken vacker bild! och vad gott med löksoppa. Tänkte passa på att skicka ett sent tack, för din gotlandsguide jag hade med mig till gotland i somras. Bättre sent än aldrig ;-). Vi åker tillbaka till ön i sommar, så klart, och jag kommer åter igen sända ett par tack i tanken för att du bjudit på dina pärlor. Trevlig kväll!

  3. Här är det ett av tre barn som inte förstår tjusningen med lammstek, potatisgratäng och champinjonsås. Trevlig söndagskväll!

  4. Jag köpte Sherlock på dvd för ett tag sedan och gillade serien. Älskar ju London så jag gillar allt som utspelar sig där… Eller i UK överhuvudtaget. :-)Hoppas att ni har haft en trevlig helg.

  5. Vilken himlans fin ton du fick till på den bilden!Och dina svep,,, suck,,, I love them, always…Behöver liksom ingen annan uppdatering än detta.De där glasdekorationerna var ju absolut fab, på önskelistan.Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *