Klassiskt på tallriken

4wallenbergare-kopiera.jpg

I dag blev det sen lördagslunch efter en vända på staden (badbyxor, Lassemaja-böcker på biblioteket, glaskupor på Åhléns, Presstop, Apoteket, växthus (ranunkler och monstera) – typ). Wallenbergare är en sådan där klassisk restaurangrätt som är mycket lätt att göra hemma. De viktigaste tillbehören är ett riktigt gott potatismos och kokta ärtor. Om man tycker om lingonsylt så tar man det också. Detta är en rätt som man glömmer bort mellan varven, men som är försvinnande god. Absolut en helgrekommendation på den!

Tallrik Swedish Grace/Dukat bord. Och nu klassiskt soffhäng med några nya tidningar och te. En fin lördagskväll!

6 comments

  1. Åh Wallenbergare, så gudagott! Hemmagjorda är så bra så jag är skeptisk till att äta dem på lokal.Så trevligt med en stadstur. Här har vi haft en oglammig förortslördag.Ha en fortsatt trevlig kväll!

  2. Åh, det var ju Presstop jag skulle till på stan. Nåväl, fick med ett per nya jeans hem i alla fall. 🙂 Härligt med Wallenbergare, det är väldigt gott. Swedish grace finns i mina köksskåp, alltid lika klassisk. Ha en skön kväll i soffan! kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.