Modernt: Safari

6modecollage-kopiera.jpg

I dag blir det en klassisk vårlook à la Safari Style. Tidlöst, men extra i ropet med alla beiga nyanser. Snöflingorna singlar ned utanför fönstret, men den vardagliga våren lär komma var så säkra.

Trenchcoat, chinos och solglasögon från Lindex. Blus från H&M. Väska från Wera/Åhléns. Herrskor för damer är minst sagt i ropet i år. Varför inte ett par klassiska ökenkängor? När jag såg dem nu, kändes de helt rätt. Happy safari!

signature

9 comments

  1. Snyggt! Liksom de två förra modecollagen du gjort. Men jag älskar färg, så jag skulle slänga in en färgglad scarf i allihopa, för att få den extra lilla twisten. I övrigt skulle jag lätt kunna kopiera dem rakt av.

    Whynja: Det är ju det bästa med en sådan här bas. Raskt in och twista till det med det som behagas 🙂 //W

  2. Väldigt snyggt!! Som vanligt har du stylat en look jag skulle kunna sno rakt av. Jag skulle dock inte investera i en svart jacka på våren.

    Sofia: Trenchen finns också i beige. Det verkar vara en snygg modell, men jag har inte sett den IRL. Tack! //W

  3. Hej, Stötte på din blogg när jag sökte på brödrecept o nu bakar jag dinkellimpa…men måste fråga om de två typsnitten i inlägget http://www.enmammasdag.com/weronica/?p=4092Det som ser ut som korsstygn o skrivstil. Jättefina, vill använda själv! Tack för en bra blogg, nu ska jag fortsätta scrolla tillbaka i tiden på din blogg!! Anna

  4. Super tack för din alltid så inspirerande blogg, och som småbarns mamma med lite tid att “fönstershoppa” är dina mode collage guld värda…som serverat på silverfat. Keep up the good work, it´ll pay of some day;).//Susanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *