Fredagssvepet firar 50

I dag skriver jag mitt femtionde (!) fredagssvep. Det börjar kännas som om den här kategorin har funnit sin form. Grundtanken från det första svepet i augusti 2009 att samla en del av det som ögat har fastnat på under veckan kvarstår. Och det är en glädje att höra att svepet numera ingår i den sköna helgfeelingen hos många av Er läsare. Jag celebrerar Femma Nolla med en liten gåva som Ni finner i slutet av detta svep. Håll till godo!

6fredag1-kopiera.jpg

Stockholms auktionsverk har stor Fashion and Lifestyle-auktion på Alla Hjärtans dag. Kari Hirvonen har stylat vintageföremålen i historiska miljöer på Skansen som fotograferats av Elisabeth Toll Lund. Vackert.

På lördag är det premiär för Downton Abbey på SVT. Brittisk produktion, brittiska gods, brittiska kostymer och brittiska karaktärsskådespelare i spåren av Titanic. Jag har nog fallit redan innan det ens har börjat. Två andra händelser på televisionen i helgen. I dag kommer Bolibompa till sonens klass för att spela in ett inslag om rymden. Henrik darrar av förväntan. Detta är S-T-O-R-T i en sjuårings liv. Och vi andra tycker att det är himla skoj med såklart :). Henrik laddar inför inspelningen med den här charmiga mini Darth Wader. Och på lördag kväll skall Frida på Trendenser föra in lite dukningstips hos Ebba von Sydow i Go kväll lördag. Roligt att de satsar på en inredningsvinkel i programmet. Jag har sett sändningarna hittills och tittar med intresse även på lördag. Sista Sherlock såklart. Och om man vill ha Valentines-relaterade filmtips rekommenderas att ta en titt på Helenas lista.

6fredag3-kopiera.jpgLjuva Toast som alltid är så inspirerande har kommit med sin första vårkatalog. Alltid tittgodis.

Valentines på måndag, men vi kan väl ta lite extra love redan i helgen? Annons från Tiffany.6fredag5-kopiera.jpg

En tripp till London skulle inte sitta helt fel för tillfället. Jag får nöja mig med att hänge mig åt sextiotalsform i de nyutgivna gudieböckerna av M Sasek. Fyra av böckerna kommer på svenska genom förlaget Tukan. Bilden här är en originalutgåva.

6fredag8-kopiera.jpgEtt firande får väl ändå lov att vara lite pampigt. Vill man ha lite mer disko-vibbar (Henriks första är i kväll) så kan man lyssna på Lady Gagas rykande färska här. Klara Madonna-vibbar på den.6fredag6-kopiera.jpgSand Tropez, Topless & Barefoot och Kisses & Bises från Essie.6fredag-kopiera.jpg

Solsidan har varit lite ojämnt och slagit in många öppna dörrar. I söndags var det dock dags för de första riktiga fullträffarna denna säsong. Turerna med den där fågeln var ju delvis obetalbara. Och Mia Skäringer var lysande. String:s nya hyllor. Inte Sonja nymfparakiten, men väl några undulater :).  

6fredag10.jpg

Genom Anna med fina bloggen La Maison d´Anna G fann jag min väg till en finsk Dos Family Road Trip in Finland. Den första familjen man har varit på visit hos har sex barn och en hund i ett härligt färgstarkt hem. Jag ser fram emot fler besök!

6fredag9-kopiera.jpg

Action Aid firar Alla Hjärtans Dag med att visa på bikupor som en gåva mot fattigdom till en söt vän. Behjärtansvärt i hjärttider.

6fredag7-kopiera.jpg

Och så lite mer kärlek a´la Sennerholt. Fira mitt jubileum med mig här i kommentatorsfältet (eller mejla mig på weronica@enmammasdag.com) så har Du chansen att få en present i form av Therese Sennerholts senaste vykort. Korten är en av mina personliga favoriter just nu. Det kommer att bli roligt att skicka ett paket till någon av Er.

Jag hoppas att Ni alla får en trevlig helg!

116 comments

 1. Grattis till 50 svep!! Det här inslaget är ett självklart fredagsnöje för mig, en fredag utan fredagssvep är som en lördag utan sovmorgon – trist alltså! Jag är jättegärna med och tävlar om Therese Sennerholts fina kort, de var slut när jag skulle beställa, så jag får vacker sitta och vänta på nytryck – eller hoppas på tur här hos dig.Trevlig helg Weronica önskar jag dig.

 2. För mig har läsningen av dina svep blivit en fredagstradition. Missar inte ett enda 🙂 Det är skönt med en snabb utflykt från den s k verkligeten när man sitter här på jobbet och “harvar”…

 3. GRATTIS TILL 50 fredagssvep – följer dom och blir inspirerad! IDAG skriver vi på kontrakt för vårt nya hus vi ska bygga fram i höst – tänk vad fint det skulle bli med lite nya inramade kort där :)Ha en supermysig helg med lite extra mycket kärlek!! (själv har jag sjuka barn hemma så det blir en mysig helg inomhus, hemmavid…)Kramar

 4. Instämmer helt och hållet i att dina svep skapar en alldeles särskild fredagsfeeling. Ser alltid fram emot dem och hittar alltid tips och saker som jag inspireras av och vill kolla vidare på. Grattis till 50, hoppas på många, många fler!!! Kram Sofie

 5. Gratulerar, älskar ditt fredagsvep och dessutom att vi har så liknande smak. Längtar själv redan till lördag kväll och Downtown Abbey! Vill gärna var med i utlottningen av Therese Sennerholts vykort!Karin

 6. Tack för dina fredagssvep som jag läser varje fredag. Fredagssvepen inspirerar och glädjer mig! Ha en härlig helg!

 7. Dina svep är beroendeframkallande och ett fredagsmåste. Så mycket fint och skoj jag skådat vecka efter vecka*50! Måtte du aldrig sluta med dem! Så klart jag är med och firar idag! //Sara

 8. Hej hej!Tack för en fin blogg med fantastiska foton som jag följer varje dag! Fredagssvepen ger mig rätt känsla inför helgen och massor med inspiration, så fortsätt med dem för alltid:)!Trevlig helg!Sara

 9. Verkligen supergrattis till 50 svepet!jag minns ditt första och har följt varje fredag sedan dess. Lika imponerad då som nu! “Tänk så mycket fint hon kan hitta” tänker jag varje gång och blir lite avundsjuk med tanken att jag aldrig skulle kunna hitta så mycket inspiration att späcka ett inlägg med.Keep the good work going!

 10. Grattis till 50 svep!Auktioner är the shit. Följde med spänning en kollegas budande på en empirestol på Stadsauktion häromdagen. Och ja, hon fick den!Jag tävlar gääärna om de finfina korten!Trevlig helg från ett igensnöat och förkylt Stockholm.

 11. Fredagsfeeling som alltid när jag läser dina fredagssvep! Ingen fredag utan en titt här. Bolibompa på besök är STORT, riktigt stort! Vad roligt för Henrik och hans klass :)Grattis till 50! Jag vill också gärna vara med i utlottningen av lfina kärlekskort.

 12. Woho! Grattis till det femtionde fredagssvepet!! Det har blivit lite av en vana att titta in här och inspireras av dem på fredagar! Therese Sennerholt är en stooor favorit här hemma men jag missade de där korten. “I want to do bad things with you” står nästan på “måste ha”- listan eftersom vi även är stora True blood fans!Ha en härligt fredag!Kram Maria

 13. Åh, ja! Vad fint det vore med Sennerholts snygga kort härhemma, men jag är knappast värd att vinna…Tittar in här mest varje dag sedan flera år tillbaka men har nästan aldrig kommenterat (är en uttröttad SMÅbarnsmor). Tillhör dock dem som aldrig missar ett fredagssvep och sällar mig till jubelkören – GRATTIS och god fortsättning! ;D

 14. Tiden går fort när man har roligt! Grattis till 50 svepet! Är också insnöad på ordspråk och texter av olika slag. Det är alltid lika inspirerande att titta in på din blogg och få en stor dos av inspiration!Ha en skön helg!//Mi

 15. Äntligen fredag – äntligen svep!50!Är det verkligen så många……ojTACK för all härlig inspiration!Tiden går men svepen består – hoppas jag.Visst kör du minst 50 till?För precis som du skriver så ingår svepet i helgfeelingen.Det är liksom ett startskott för mig.Gillar att du uppmärksammar allt som annars går mig förbi i bruset.Denna gång var det särskilt det brittiska dramat som fastnade. Det ska kollas in.Rapportera gärna mer ang. sonens Bollibompa-projekt när det ska ut i rutan.Tävlar gärna!:)Happy helg och valentine

 16. Femtio svep?! Grattis Weronica!Och grattis alla oss som har lyckan att möta helgen genom ett nytt fredagssvep. Det är alltid lika trevligt, stämningsfullt och rogivande att plocka upp inspiration från dig. Du är bäst alla dagar, men fredagar är du bättre än bäst! Ha en härlig fredag!K R A M lina

 17. Hej Weronika!Du e en sann inspirationskälla!Följer din blogg, men har inte lämnat något avttyck hittills..MEN nu såg jag min chans:)Älskar dina svep och Älskar Sennerholts vykort, så en perfekt kombo!! Vill givetvis pröva min lycka och lämnar härmed en hälsning till dig! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE to YOU!!!!!!/Alexandra i ÖstersundAlexandragr8@hotmail.com

 18. Måste absolut kolla in Downtown Abbey! Tack för tipset.Grattis till 50 fredagssvep, de är som du säger del av fredagskänslan för många av oss numer (jag avstår från att tävla dock!).Trevlig helg!

 19. Med några festliga typsnitt i datorn – som kan laddas hem gratis från mängder av sajter, ett normalt redigeringsprogram, en citatbok och tillgång till en bra skrivare kan ju vem som helst göra egna tryck à la Sennerholt. Jag fattar bara inte hajpen. Förklara, någon?Men när det gäller dej och din blogg sällar jag mej till den hyllande skaran – du har i mitt tycke en av de trivsammaste, vackraste och mest inspirerande inredningsbloggarna. Du borde bli stylist! Det du gör slår ofta inredningstidningarnas arrangemang. Pepp pepp pepp till dej!

 20. Gillar att läsa dina inspirerande fredagssvep, GRATTIS till dom 50!Hoppas turen sveper lite över mej, med några vykort.Ha en skön helg.//Lissen

 21. Bästa fredagen är när svepet landat, barnen är hämtade och fredagen blir just mysig!Klart jag vill tävla! Hälsar Mia i Uppsala

 22. Grattis till femtio fredagssvep! Ja tack, jag är gärna med och tävlar om Therese Sennerholts vykort.. !Ha en mysig fredag och så spännande för sonen och hans klass.. Har en ettagluttare själv, vara med i Bolibompa, det är stort det!

 23. Hej! Grattis Fredagssvepet! 🙂 Och tack för tipsen. Therese Sennerholts vykort är fantastiska, skulle passa fint nu när jag sepaprerar och flyttar till eget för första gången någonsin.Tack för en inspirerande blogg!

 24. Hej och grattis! Eller rättare sagt, grattis till oss läsare. Som får njuta av dina blogginlägg, inte bara de finfina fredagssvepen. Hållerna tummarna så hårt jag bara kan för korten har jag suktat efter sen jag fick tips om dem (hos dig?). Kanonfina. De hade kanske fått mig att få tummarna loss till min tavelvägg i sovrummet…Håller som sagt tummarna och önskar dig en fin helg! kram, 🙂

 25. ser alltid fram emot dina fredagssvep. mycket bra och fina tips att förgylla helgerna med. tack för det och keep up the good work! trevlig helg!!

 26. STORT grattis till de 50 svepen!.Lite lyx och härlig inspiration är ett bra sätt att inleda helgen med tack vare dig!Håller med om att Mia S och Sonjas depression var en höjdare i senaste avsnittet . Snart dyker nog Odd Molly mammorna upp och då blir det skratt kramp för min del.Gillade bilden med undulaterna som så fint matchade stringhyllans gavlar.Stor gillar också Therese Sennerholts kort . Gläds och imponeras varje gång en ny laddning dyker upp!En trevlig helg och hopp om några solglimtar till dig!Carina

 27. Jag hittade till din blogg när vi hade flyttat in i vårt 20-talshus, med i flytten var vår 1-åring och jag fick vackert drömma om att “piffa” och dona hemma, det blev stora nödvändiga renoveringar istället. Vi tröttnade på att renovera och att aldrig ha tid för varandra så vi sålde kåken och bor nu i ett ganska mycket mindre kedjehus… så kan det gå. Med i flytten till nya lyan var ett barn på 4 och ett annat på 1…. Vi har bott här i 2 månader och vi har ännu inte fått ordning – jag blir galen!! Kala väggar och fula tapeter i kombo med löjligt begränsad budget… Mitt i röran finner jag mig sitta och läsa bloggar där det råder ordning – läs din blogg 🙂 – snygga stilleben, fina mönster, kuddar, brasor och blommor. Jag önskar så klart komma i ordning här men just nu räcker det nästan med att läsa och se på dina bilder så kan jag låtsas att det är hemma hos mig… 🙂 Trevlig fredag och grattis till 50 svep!!Maggan

 28. Grattis på 50-svepdagen 🙂 Jag kan bara hålla med alla föregående talare och lägger själv till några utropstecken! Heja heja, och jag ser fram emot de 50 nästa. Hoppas du får en jättetrevlig helg!

 29. Grattis till 50 och framförallt bra jobbat! Fredagssvepen har blivit ett efterlängtat inslag på fredagarna. Vinsten från Therese skulle bli mycket uppskattat. Trevlig helg!

 30. 50!!! Jag kommer ihåg när du skulle börja med fredagssvepen, och det känns sannerligen inte så länge sen. Jag är en trogen läsare och tar till mig det du skriver och visar upp. Du är en riktig inspirationspärla! Hoppas du fortsätter l ä n g e till…………. Ha en bra helg!! /Lena

 31. Grattis på 50-svepsfredagen!Som alltid – lysande snyggt, inspirerande och levererande av sann fredagskänsla.Jag brukar alltid vänta tills jag kommer hem från jobbet (slutar 13.00 på fredagar), men idag kunde jag inte hålla mig :)Sennerholts kärlekskort är en personlig favorit här också, men jag hann inte med att klicka hem dem innen de tog slut. Skulle alltså bli klingande glad om jag har turen att få dem utav dig.Ha en fin helg/Frida

 32. Grattis till femtio svep! Det är så himla roligt att titta in hit varje fredag och läsa vad som inspirerar dig. Det blir ofta min inspiration också 😉 Ser fram emot femtio till!

 33. Bra jobbat och Grattis till de 50 fredagssvepen! Fredagens blogghöjdpunkt utan tvekan är dina fredagssvep och man bli alltid lika glad och får en härlig fredagsfeeling när man får ta del av dem! Såklart vill också jag vara med i utlottningen av Therese Sennerholts vykort..Ha en fin helg nu….kram Tina

 34. Inte bara härligt att det är fredag det är också en fröjd att läsa/titta på/sukta efter i/önska ifrån dina fredagssvep :). Man blir paff när du har 50-kalas och inser att tid och rum rullar snabbt på och att vardagen verkligen behöver förgyllas och piggas upp och sannerligen det är ni på En mammas dag suveränt bra på. Ha en fin helg och låt oss hoppas att detta var den sista snöyran som kom ner.//Anne O

 35. GRATTIS till Femma-Nolla!Alltid lika trevligt att kika in här på fredagarna och följa med i veckans svep. Dom där korten ger en stor “vill ha” känsla i mig också, så nu håller jag tummar och tår att det blir jag som vinner :).Ha en bra helg!Hälsningar Mini

 36. Hej!Tjohooo och vad kul att det blivit hela 50 fredagssvep! 🙂 Jag har ju missat några stycken eftersom jag är en ganska nyligen upptäckte din blogg. Tror jag får ta en titt i arkivet minsann. ;)Givetvis vill jag vara med i utlottningen av vykorten. Precis min stil. I like. :)Ha en fin helg!Kram från Charlotta

 37. GRATTIS, ditt fredassvep har blivit en liten “tradition” att läsa med en kopp gott the :-)Hoppas på lite tur att vinna vykort :-)Trevlig Helg, //Maria

 38. Hej!Stort grattis till dom 50 fredagssvepen 🙂 det är alltid lika roligt att få ta del av veckan som gått och se fram emot helgen. Tack också för all inspiration du ger med dina fina foton och stilleben. Jag älskar Therese Sennerholt och skulle gärna vilja vinna! ha en fin helg/annie

 39. 50 svep… det imponerar! Och va roligt att få se min blogg dyka upp där, tack snälla du :)Jag vill så klart vara med och fira och hoppas att Theres Sennerholts alltid lika snygga kort hamnar på min vägg!

 40. Det finns två saker som jag tycker så himla mycket om när du gör här på bloggen att jag nästan blir alldeles till mig när jag får en stund och kan titta i lugn och ro, och det är 1. Klädcollage/inspiration oh det är 2. Fredagssvepen! Keep up the good work och grattis till redan 50 veckors svepande!/Jennie

 41. Grattis på 50-svepsdagen! Ser varje fredag emot att läsa dina svep, När man inte hinner hålla sig uppdaterad via andra medier är det en fröjd att läsa din fingertoppsblandning av mode, inredning och kultur! Klart jag vill vara med i utlottningen! Kram

 42. Hej Weronica!Grattis till 50 svep, denna veckans var alldeles fantastiskt! Precis som så många ovan följer jag med stor glädje din blogg som blivit en given del av min vardag. Du sätter ord och blider på så många av mina egna stämningar. Keep up the good work!

 43. Helgen börjar alltid med ditt fredagsvep, alltid inspirerande. Grattis till de första 50 och ser fram mot de nästa 50….

 44. lite länkkärlek till dig som jag hittade på en av mina favoritbloggar (du är en annan favorit:)http://emmas.blogg.se/2011/february/blog-love-en-mammas-dag-weronica.html#comment

 45. Det betyder att jag har låtit mig svepas med i dina underbara fredagssvep hela 50 gånger! Stämmer in i kören och önskar mig minst 50 till. Du ska veta att du förgyller tillvaron med ditt oerhört proffsiga bloggande – en guldkant på vardagen! Några übersnygga Sennerholt-kort får för övrigt gärna leta sig in i mitt hem…Ha en riktigt skön helg,önskarAnna I

 46. Tack för att jag har fått ta del av 50 stycken inspirationshöjande, begärframkallande, stämningsskapande och vardagsförgyllande inlägg! Mycket bra jobbat, och jag hoppas på många fler framöver!!Ha en underbart skön helgAnna

 47. G R A T T I S till de femtio svepen. Jag måste bara vara med och tävla om de fina korten. Deesutom tycker jag så mycket om din blogg. Mycket tänkvärt och fint ögongodis :-)Kram Nina från ett snöstormigt Gotland.

 48. Gratulerer med nr 50. Dine svep er veldig flotte!Og ja , du (dere) skal bare glede dere masse til Downton Abbey begynner på tv. Den var heeeelt fantastisk flott ! NRK viste den her nå i Norge i januar og nå venter vi veldig på fortsettelsen som er under innspilling i England. Flotteste UK-serie jeg har sett på lenge! Virkelig GOD HELG

 49. Grattis Weronica! Då firar både du och jag lite extra denna fredag. ;)Du vet hur mycket jag uppskattar dina fredagssvep. De är den perfekta starten på helgen och fredagarna vore inte detsamma utan dina svep. Så fortsätt svepa över tangenterna och inspirera oss. Inte bara på fredagarna utan även veckans övriga dagar. :)Jag har stora förhoppningar på Downton Abbey och skådespelarlistan allena imponerar stort. String-hyllorna från 60-talet i svart som följde med huset skänker glädje här hemma. En klassiker som håller!Njut av helgen du inspirerande bloggerska!Kram Lotta

 50. Vet inte om jag missade den fantastiska färgstarka finska familjen tidigare idag men nu när jag fann den blev hela jag så glad ! Tack som hjälpte mig att hitta detta ögongodis!Carina

 51. Grattis till stora Femma-Nollan 🙂 Fredagssvepen är alltid lika trevliga.Vykorten har jag försökt få tag i men alltid varit för sent ute. Hoppas på bättre tur denna gång! Trevlig helg!

 52. Så härligt internationell du är i dagens svep! Ser fram emot att upptäcka en ny finsk site. På den heta stranden med fina naglar! Engelsk serie mmm, hoppas bara att det slutar lite lyckligare än för den rödhåriga skönheten, hon som gifte sig med den “busigaste” av konstnärerna i brödraskapet. Jag kommer inte ihåg vad den serien hette, just nu… Å så lite svenskt, så klart. Undrar vad Nisse Strinning själv, skulle sagt om den rosa hyllan? 🙂 Jag diggar den i alla fall!/helenaHöll nästan på att glömma att gratulera dig på femtio, årsdagen… Grattis! OBS! Jag behöver inte vara med i utlottningen, för jag unnar någon som är mer kär i T.S’s kort att vinna. 🙂

 53. Grattis till Jubileet!!! 🙂 Blir alltid lika glad när de dyker upp, så mycket härligt fint att titta på och läsa om.

 54. Fredag….borde ha stannat hemma efter jobbet, städat och förberett middag. Nu blev det badhus med den lilla, hämtmat, ett glas rött och fredagssvep i stället. Tänk att man ska bli 40 år för att göra rätt prioriteringar.Tack för en superblogg som förgyller min vardag!!

 55. 50 svep?! Det är ju många. Tokmånga! Och lika inspirerande varje gång – det är alltid något som man fastnar för i varje svep! Hoppas du fortsätter i samma anda!Och alla snälla ord om dig på sistone är du så väl värd!Bolibompa i klassen – så häftigt! Förstår att detta är en stor händelse. Pirrigt men häftigt på samma gång. Hoppas att inspelningen gick bra! Vet man när i framtiden det ska sändas?I dagens svep är det just Therese S vykort som är ett av Tittgodisen för mig! Eller rättare sagt, de fortsätter att gäcka mig. Jag har ju utövat ett outtalat köpstopp ett tag (tyckte Hemmabloggaren satte bra ord på det – “köpstopp pga senaste elräkningen”), och vykortskiten har passerat revy. Jag har bokat i kalendern när det varit vykortssläpp. Och lika många gånger bitit i klickfingret när de varit tillgängliga (“nu ska jag hålla hårt på det jag bestämt”). Och försökt vända bort blicken när jag sett alla fina kort/posters i tidningar osv. Sen var det en dag för ett litet tag sen som jag insåg att jag tycker ju de är så tokfina (svartvita ord – precis min smak), varför ska jag inte få unna mig ett par. Japp, då var det redan slutsålt. Det där… det är jag i ett nötskal! :-DSenast i eftermiddag när jag var på väg till frissan gick jag förbi Svenssons. Där hade de ett par av de större affischerna, och jag stod där ett tag och beundrade. Men 850kr är lite för mycket för ett impulsköp… :-)Min frisör försökte för övrig “sälja in” inte en nymfparakit men väl ett par hamstrar till mig. (Det var visst nåt missöde med två hamstrar som skulle vara av samma kön, men tydligen inte var det, vilket resulterade i det uppenbara… och ja för att göra en längre story kort så lyckades hon med detta två gånger om… jag skrattade så jag grät när hon berättade historien. Stackarn!).Nej nu är det dags att önska en skön helg!

 56. Oj, jag återvände just efter lite “finsk surfing” och upptäckte att det kanske kan tolkas som att jag tror att du fyller 50 år… det tror jag INTE! :)Ha en skön helgstart!/helena

 57. Grattis grattis o tack för den sköna känslanDu ger mig m din blogg. Svepet o dina collageÄr nog mina favoriter, du skriver till oss allaInte bara dom som vardagsshoppar på nk

 58. Heja, GRATTIS och T A C K för alla svep Weronica!Jag har funderat på hur jag hittade hit för nog snart 2 år sedan – fredagssvepen har tillkommit sedan dess – en kär bonus! Jag kom fram till att det är tack vare att jag ofta fått träffar på din sida när jag sökt efter åtråvärda ting, alltifrån keramik (krukor!), favoriten Svenskt Tenn, kläder eller annat smått o gott. Insåg att vi helt enkelt borde ha en del gemensamma känslospröt och har haft din sida som favorit sedan dessa google-träffar och har följt dig sedan dess – med stort utbyte och glädje! Dina underbara bilder, enkla och ofta så vackra reflektioner över vardagen gör att jag t o m längtar efter läsning de dagar då jag inte har haft möjlighet att gå in och uppdatera mig. Har också funnit en annan favorit via dig som jag följer med stort nöje – “Familjen i Uttran”!Tack för att du delar med dig!Hälsar Anna

 59. Upptäckte din blogg för ett par veckor sedan och fullkomligt älskar den. Det är som att få ett nytt glossigt magasin att bläddra i, varje dag!Lisa K

 60. Jag är ny i klassen men jag suktar efter bra upplevelser just nu så här kommer jag att stanna. Detta är första ggn jag räcker upp handen!(Iphone amningsmaraton=bloggläsning)

 61. Dina fredagsvep hittade jag idag och jag är otroligt imponerad. Så klokt att göra en reflektion inte bara efter veckan utan också inför kommande vecka. Du fick mig att känna att jag är med i matchen, snabbt och enkelt. Du är proffisionell och jag har hittills inte läst så bra genomfört inlägg av denna stil varken i dagstidning, magasin eller blogg. Jag är glad att jag hittade hit. Therese Sennerholts hemsida och värld upptäckte jag alldeles nyligen och det är svårt att inte blir förälskad i hennes kreationer, underbart. Jag skulle bara drömma om att vinna hennes kort.Önskar dig en riktigt trevlig helg!

 62. Hej, jag har just fått den nya Toast katalogen, skickar den vidare till dig om du vill ha den.Mejla mig addressen bara.Vickan i Winchester

 63. Fredagssvepet ditt er helt klart noe av det som sier at NÅ er det HELG:) Dette var veldig bra, reklamen fra Tiffanys er utrolig fin. Og du kan glede deg til Downton Abbey, en av de beste tv-opplevelsene på lang tid:)

 64. Gillar känslan av att veta att man har ett långt inlägg framför sig o läsa varje fredag på din blogg!!Grattis till de 50 svepen =) De har skänkt glädje, väckt nyfikenhet och spridit helg-mys-känslan i kroppen varje fredagskväll!

 65. Åh, femtio härliga svep – grattis! De är verkligen lika fina varje gång. Samma känsla som att om att bläddra igenom en favorittidning. Klart jag är med och tävlar, Therese vykort och tryck är bara så fina.Ha en fin helg!Kram Karin

 66. Är med och firar dina femtio fredagssvep!Och som jag har sneglat på Thereses vykort…hoppas de hamnar i en postlåda nära mig 🙂

 67. Åh har det redan blivit 50 st! Grattis. Gissa om min man skrattade åt fågelns namn i solsidan sist ; ) Ser fram emot att läsa dina 50 kommande svep!QramSonja

 68. Grattis till det 50:e fredagssvepet! Jag gillar dem skarpt, ja alla dina inlägg, men särskilt fredagssvepet. Tack för det! Jag gillar också Go’kväll på lördagar med Ebba.Ha en skön helg!

 69. Grattis femtio gånger om!! Dina fredagssvep är alltid träffsäkra och ger verkligen fredagsfeeling… Efter veckor av sjukhusvistelser med där två av tre döttrar avlöst varann med svåra sjukdomar känns ditt fredagssvep extra härligt. Optimism, vardaglycka, hemtrevlighet och det-ordnar-sej. Tack för det, jag behövde det! Och jag behövde få lite tips på sånt som skingrar oros-tankarna(ser fram mot kostymdramat!) så vet du, jag tror inte ens jag behöver en vinst, att vila tankarna hos dej en stund var min vinst! Tack! / Lisa

 70. Oj, 50 redan! Som jag skrivit någon gång tidigare så gillar jag dina fredagssvept stark! Absolut en extra touch på fredagen. 🙂 Önskar er en fin helg och den där serien ikväll har jag också spanat in och tror den kommer vara superb. 😀

 71. Åh, jag ÄLSKAR Therese Sennerholt och skulle jättegärna vilja vinna ett paket av hennes fantastiska alster!Fredagssvepen är min favorit, väldigt mysig läsning som avslutning på veckan!

 72. Jag tycker om dina egentagna bilder och jag tycker om ALLT i dina fredagssvep som ger så mycket energi och tips på musik, litteratur och film.Du tillhör mitt fredagsmys!!!HälsarLena

 73. Grattis! Jag började läsa dina svep för 1½ år sen och nu får jag rota i arkivet så jag får läsa fler även på andra dagar i veckan!Hoppas att jag vinner då jag gärna vill påminna min man varje dag att efter 17 år älskar jag honom lika mycket!

 74. Grattis till de 50 veckorna, till din fina blogg och till all inspiration du ger 🙂 Hopps din helg var trevlig!

 75. Du gör ett fantastiskt jobb och jag hoppas och gissar att du får en fantastisk känsla av alla fina kommentarer!(En fantastisk känsla ger även Therese Sennerholt med sina spot on-tryck).

 76. Stort grattis till de 50 svepen! Tittgodis som man alltid ser fram emot, vecka efter vecka! Vi ser fram emot minst 50 till!

 77. Åh, det här vill jag absolut inte missa. Nu när du säger det så är svepet faktiskt en start på helgen. Härligt att du firar det femtionde. Alltid inspirerande och jag ser fram emot många till.*Sofie

 78. Hej!Jag är en ny läsare av din blogg, eller jag har läst några veckor och så fascinerad av dina vackra bilder. Nu måste jag läsa varje inlägg =) Kul idee det här med svepen något att se fram emot på fredagarna!

 79. ABSOLUT grattis till dina 50 svep… =)Har älskat varenda en av dem… Inspiration ger det !!! Jag är alltid lika nyfiken vad du hittat på.. och dina inlägg faller mig på läpparna varje gång.. Ett stort leende med en inspirations-lampa får du igång hos mig.. !! Keep up the good work!//Maria

 80. Jag är ganska ny besökare hos dig, men känner mig verkligen priviligerad. Tänk att jag helt gratis kan titta in hos dig o dina svep o få sådan inspiration. Jag är verkligen så glad. Stort tack! Vykorten skulle jag bli så glad för. De är verkligen fina. – Karolina i Partille

 81. grattis till 50 svep och jag hoppas kunna följa med på massor av svep framöver :)jag har ju sagt det förut, att dina svep tillhör mina absoluta favoriter här i blogglandia.så, jag provar gärna lyckan i din utlottning och håller tummarna hårt.

 82. Dina svep är min favorit bland alla de bloggar jag läser, det ger inspiration och glädje. Håller tummarna för att vinna de finfina vykorten!

 83. Okej. Jag heter Anna och är nummer 114. Men hoppet är det sita som överger. More hope, less fear! Älskar att två av de fyra korten har svart bakgrund. Snyggt, precis som ditt femtioende fredagssvep – Wow (50st!!) – Congrats! Hoppas ni firade med extra mycket fredagsmys. /Anna

 84. Hej Weronica!Gillar din blogg och framförallt dina fredagssvep.Men att de var 50 st! Bra jobbat!Hoppas på tur med korten. De är superfina./Kerstin

Leave a Reply

Your email address will not be published.