Den finaste

659buketter.jpg

Februari betyder bland annat den traditionella bokrean. De stora nätgiganterna har precis öppnat sin förhandsbokning. Överlag tyckte jag kanske att det var ett ganska tunt utbud så här första titten, men det brukar dyka upp guldkorn när man får tid att sätta sig med katalogerna. Jag fastnade i kategorin Hem & Trädgård, efter att ha snabbkollat Mat & Dryck. En av mina finaste böcker är Denise Grünsteins 59 buketter från min trädgård och lite till som nu säljs för 99 :-. Det är ett smått magiskt universum av blommor i en tidlös fotobok dedikerad till det vackra. Rekommenderas med andra ord varmt. Det vackra finns även i äldre botaniska tryck. Därför blir jag glad över att finna Olof Rudbecks Blomboken på rean. En ultimat coffetable-bok och kulturhistoria att inspireras av länge, länge.

Och tusen tack till Emmas Designblogg för så fina ord om mig idag. Jag skiner i kapp med februarisolen :)!

15 comments

  1. De där fina orden är du så värd! Du är fantastiskt duktig och jag tror nog snart att det stora folket knackar på din dörr. För det inte sagt att jag tror att du vill släppa in dem. Du har ju din grej, din talang och dina fans. Jag är absolut en av dem.M E G A K R A M till dig idag!Lina

  2. Så välförtjänta ord från Emma, dina bilder ÄR fantastiska, vackra kompositioner av saker, gammalt och nytt i en helt egen tappning, så imponerande! Och boken har jag suktat efter alltför länge, köpstoppet för böcker upphävs härmed,/Malin

  3. Bokrean är en av årets höjdpunkter tycker jag, tack för tipset om förhandstitten. Dottern vill äntligen bli läst för så det här året kommer det nog mestadels handlas från barnavdelning, superskoj tycker jag! Ska kika in genast.

  4. Jag håller med tidigare kommentarer: dina bilder är fantastiska och du är verkligen jätteduktig på att komponera vardagliga ting till en underskön helhet. Tack för tipset angående böckerna, måste genast kolla upp.

  5. Välförtjänta ord till en kreativ och inspirerande bloggerska med ett hjärta av guld och en gåva för färg och form. Du är väl värd alla hyllningar Weronica. :)Kram Lotta

  6. Kunde inte låta bli, bara måste säga att jag håller såå med! Tänk vad du har inspirerat många härute med dina fina bilder, stilleben och tänkvärda ord. För att inte tala om trendkänsla och förmåga att snappa upp det som är på gång. Stort tack för det!Camilla

  7. Sååå välförtjänt!! Jag har bara följt din blogg i ett par månader (hur jag i hela friden kunde ha missat den innan är förmodligen årets mysterium!!) men herregud så fast jag är nu! Bra skrivet, trendkänsligt, och helt FANTASTISKA bilder! Jag vet inte vad du jobbar med när du inte bloggar, men jag håller helt med Emma om ev karriärbyte ;-)Tack för all inspiration!

  8. Ja, det är bara att gratulera att allt fler fått upp ögonen för min absoluta favoritbloggare! Och jag som följt dig slaviskt i åratal kan inte annat än hålla med om att din stylist-ådra verkligen har börjat blomstra! Att du dessutom har en formuleringsförmåga som få gör att du är oslagbar!! Allt gottAnna I

  9. Kunde inte sagt det bättre själv. Du är så inpirerande. Håller även med Anna här ovan. Ditt sätt att skriva, både välformulerat och med värme, gör bloggen till en stor skatt.Fortsätt med ditt strålande bloggande.Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.