Det ljusa

7vargronska1blogg.jpg

Tänk vad glad man blir av några pinnar med gröna blad på mitt i feberlandet. Pelargonerna är omplanterade. Rent objektivt är de ju inte särdeles vackra för tillfället, men de blir ändå till en fönsterbräda av hopp i februari.

7vargronskablogg.jpg

Kvistar av olika slag är även de svårt att få nog av. Körsbären blommar. Bara så fint.

19 comments

 1. Jag håller med dig, kvistar är så enkla och vackra. De bär med sig hopp om våren när man plockar in dem på vårvintern. Jag hade tur att få med mig en stor magnoliakvist från Zetas sist och den blommar så vackert nu!Krya på dig.

 2. Jag har plockat in massvis av kvistar. Äppelblommen verkar inte komma men jag njuter ändå av de gröna bladen som spirar. Jag verkligen toklängtar efter våren och blommorna ute nu men det lär väl dröja än ett tag. Med tanke på att det snöar idag igen så 🙂 /Kristina

 3. Jag vill också ha drivande pelargoner på min fönsterbräda! Vill, vill vill! :)Fantastiskt vackra bilder här idag och grönskande kvistar skänker hopp om vår i ett nästan 30-gradigt kallt norr. Brr!Onsdagskram!

 4. Helt underbara bilder! (som vanligt!)Jag tog in några syrénkvistar för några veckor sen. Jag blev ganska så förvånad när de började blomma för några dagar sedan. Lovely!Ha en fin kväll och krya!!Kram från C

 5. Vill du bli dagens blogg?
  Passa på att gå in och anmäl dig!

  De pågår även andra tävlingar så anmäl dig och ha chansen att vinna fina priser:)

  eller kanske Följa varann på bloglovin?
  Eller ställ en fråga i min “bloggsvarsruta” och bli länkad!
  (obs ställer ni en fråga som redan är ställd raderar jag dem och ni blir då inte länkade)

 6. Kvistar är väldigt vackert. Pelargoner och jag kommer inte riktigt överens, men tror nog att det mest beror på mitt tålamod. Vackra är de! 🙂 Mvh / Jenny

 7. Härligt vårigt att ta fram den nerklippta (inte så vackra) pelargonen från förr förra säsongen..Älskar planteringar i glas. Vi kör en tävling på cancanbloggen där man kan vinna artprint av Trollslända från Hagedornhagen..Välkomen in!

Leave a Reply

Your email address will not be published.