Högar

8tvatt1.jpg

Hur jag vet att jag är riktigt skraltig III. Tvättkorgen svämmar över. Vi gör ungefär lika mycket hemma, men olika saker. Och tvättkorgen – den är bara min. När jag mest ligger platt på rygg, då händer det ingenting där. Men, men. Högarna lär vänta på mig :). Happy lördag!

Väggord från Etsy. Dagens åh. Och så diggar jag lite med tårna till detta. Möjligen inte deras allra bästa jämfört med klassiker som denna, denna och denna, men fint sväng en dag i slutet av februari. 

7 comments

  1. Ha ha näe ett som är säkert är att tvätten inte brukar röra på sig av sig självt ;-)Men du, krya på dig, jag hoppas verkligen att du blir bra snart!Kram på dig!

  2. Här kastas man mellan kontrasterna i livet; Mellan den till bredden fulla tvättkorgen (den “bor” ofta hos oss också) och de små söta kungligheterna. Du kan du! 🙂 T o m från sängkanten./helena

  3. Ja, den går ju ingenstans! Här hemma har vi nästan kvävts av tvätt eftersom torktumlaren gick sönder, men tro mig, när jag väl återkom så fanns tvätten där precis som jag lämnat den 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.