Förströelser

8bok.jpg

Hur jag vet att jag är riktigt skraltig II. Jag tittar på snuttefiltar till filmer såsom Twilight. Och så tar jag mig tid att scrolla igenom varenda bokrealisationspost på Adlibris och finner fler böcker som jag beställer. Presidentens hustru till exempel. Den har jag missat helt. Sedan reserverar jag trädgårdsklassiker från biblioteket. Det har mest varit Lasse Maja på lånekortet, men nu vill jag läsa Ulla Molin och Emma Lundberg. Och en Sherlock-mugg bara måste jag ha. Och så finns äntligen den där lilla Alla Hjärtans-presenten inne. Alive and kLicking i alla fall :). En fin fredag till er!

signature

9 comments

  1. Visst är det konstigt att man mår i alla fall ytte-pyttelite bättre av att införskaffa sig nya ting? 🙂 Du kanske borde testa min varma mackor-sjukkur jag hade häromdagen, jag LOVAR att det var det som gjorde mig frisk! 😀

  2. Krya på dig! Sitter i Thailand och ser att du är sjuk, usch, tror absolut att du blir bättre av böcker och presidentens hustru är riktigt bra – är den verkligen om Bush och hans fru?! Vad gäller Karin Berglund så har hon ju även fotat växter i en gammal fototeknik, fantastiska bilder- går dom att köpa? Må så gott o som alltid tack för läsning hos dig,Malin

  3. Läste Presidentens hustru i somras och jag tror inte att du kommer att ångra dig. Jag försökte dock returnera några rea-köp som jag ångrat men då returfrakten skulle bli 50% av hela ordervärdet kändes det onödigt. Så här tidigt ute har jag då aldrig varit med julklapparna! :)Krya på dig och trevlig helg!

  4. Jag hoppas att du snart är på benen igen Weronica och snuttefilts-filmer är ett utmärkt sätt att fördriva tiden på då man känner sig ur form och inte mäktar med något alls. Klart att du ska ha en Sherlock-mugg! Den är ju ett måste. ;)Krya på dig!Kram Lotta

  5. Det var ett tag sedan jag var här – har också varit krasslig och inte varit ute på nätet i stort sett på hela veckan…Under tiden jag varit sjuk har jag faktiskt läst den här boken, sista sidan bara för några timmar sedan. Blev lite full i skratt att stöta på den för jag hade inte sett eller hört om den innan min moster kom med den förra helgen. Vill inte säga något mer om den än att den verkligen har fascinerat mig. Ska bli kul att få höra vad du tyckte när du läst den och då kan jag ju säga lite mer jag också :)Ha en fin helg och krya på dig!Kram / Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *