Gratulerar

Hur jag vet att jag är riktigt skraltig V. Jag tittar på TV på dagen. I natt spelade jag in hela Oscarsgalan. I dag rullade den när barnen var i skolan. Det var länge sedan jag såg galan. Den brukar vara – tja – lite halvtrist. Förlåt alla som gillar Oscars. Men röda mattan är kul. Och i år fick ju Colin Firth en statyett. Jag gillar honom. Jag har inte sett The Kings Speech ännu och med min takt lär det väl dröja tills DVD:n kommer. Han var utsökt även förra året i A Single Man . Och så ÄR han ju Mr Darcy. Bara en sådan sak. Klassisk scen. Klassisk Firth. Congrats, Colin.

Hustrun Livia Firth bloggar här med en ekologisk vinkel på mode – The Green Carpet Challenge. Sicket elegant par. Och vilken fin klänning gjord av vintagetyger från King Speech-eran.

signature

5 comments

  1. Ah, Mr Darcy – min första TV-romans..! Min dåvarande pojkvän blev riktigt putt när jag satt och suckade framför TV:n; “Det är faktiskt inte på riktigt” kommer jag ihåg att han grymtade. 😀 “JoooRåååå” sade jag! 😀

  2. Ingen over, og inven ved siden av denne mannen:) Denne versjonen av Stolthet og fordom er brilliant. God bedring:=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *