Tisdagstema: Klädförvaring

9tisdag2blogg-tile-kopiera.jpg

Det börjar ju bli smått deprimerande att skriva om skraltighetstecken. Ett säkert sådant är dock att jag klättrar på väggarna. Såklart. I dag drack jag en kopp te i alla fall och bestämde mig för att deltaga i tisdagstemat trots allt. Jag har inte fotograferat på två veckor. Det känns som en evighet i mitt fall. Så det fick lov att bli lite klädförvaring. Och en hyllning till det klassiska herrmodet. Som jag är mycket svag för. När mannen och jag träffades arbetade han på bank. Och han fick pluspoäng av att ha kostym och slips den där sena kvällen. Vid vår första fumlande biodate var jag uppklädd till tänderna för att matcha liksom. Då hade han polotröja. Jag blev väldigt snopen. Men jag kom över det hela. Turligt nog :).

9tisdag2blogg.jpg

*Skjutdörrsgarderob i sovrummet. Vi borde fixa lite fler hyllor och grejer dit. Men skjortorna hänger fint. Vi har även ett större förråd i anslutning till sovrummet där en hel del av mina kläder hänger tillsammans med lådor med bebiskläder, elljusstakar, gamla fotografier med mera med mera. Work in progress kan man säga om det utrymmet – om man är väldigt snäll… * Gammal stol där mannen i huset hänger sina saker * IKEA-ikon som sväljer massor * Herrbetjänt från R.O.O.M.

En fin tisdag till er!

Bidrag till Fabrikens tisdagstema.

10 comments

  1. W!Härligt att höra att tedrickandet är igång.Du ska se att snart vänder det…..Kram Lisa K

  2. Skönt att du är på väg tillbaka – du och din kamera är saknad. :)Vi hoppas te gör susen och ler åt dagens fina förvaringsbilder. Här en som är svag både för det klassiska snittet och för allt som heter förvaring. I like!Kram till dig!Lina

  3. Nu har jag tänkt att fråga om din sovrumstapet i en evighet, den är alldeles alldeles underbar! Vad är det för tapet? Vi står inför sovrumsrenovering (plus badrum, övre hall & barnrumx2, puh!) och jag vill verkligen ha “din” tapet!

    Tack för en fantastisk blogg och krya på dig!!!

    Lisa: Det är Josef Franks Krysantemer som finns hos Svenskt Tenn – http://www.svenskttenn.se/sv-se/product/0132/textil/tapeter/ta10142/tapet-krysantemer.aspx Lycka till med renvering och tusen tack för fina ord! //W

  4. Ha, ha! Skrattade så åt att du klätt upp dig big time när han lättade på sipsen och tagit på sig en polo. Fick helt plötsligt en flash-back till dating-tiden, nervositeten och klädångestsen. Följt av vem-ringer-vem och framför allt, när? Fina bilder, as always. Kul att du känner dig såpass så att kameran få komma fram igen. Kram Anna

  5. Skönt att höra att du dricker te och fotograferar igen. Vad var det för en envis dänga du åkte på? Fy tusan…Fin klädförvaring!Kram och hoppas du dricker ännu mera te imorgon =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.