Bless

9kitchenbloom.jpg

Barnen tycker att jag har varit sjuk i typ två år. Konflikterna duggar tätt här med tweeniehumör och klassisk trots. Och allmän uppgivenhet över sakernas tillstånd. Så vi gastar ibland med våra skraltiga halsar. Sedan kramas vi extra mycket. När vi har klarat av alla snurrigheter och allt som måste ut. För ingen är ju så bra på att vara vår familj som just vi. Därför tycker jag i dag extra mycket om Kitchenblooms hommage till det klassiska underlägget från Svenskt Tenn. Hjärta.

Bild från Kitchenblooms formshop.

10 comments

  1. Hon kan hon Lina!…visst vill vi ha den i tryck . Idag träffade den rätt även i min familj , bångstyrig 2.5 åring som kördes i pyjamas till dagis ja endast i pyjamas !. Då bet jag mig i läppen en stund och blickade framåt , det blir bättre tänkte jag.Funderar på att unna mig en av varje !Kram Carina

  2. Härligt äkta inlägg! Känner verkligen igen det där med familjestämningen som skiftar. Vår snart tvååring växlar fort från skratt till gråt, ibland är det som rena rama X2000, man hinner knappt kliva på förrän man ska av igen 🙂 Trevliga vardagar till er!

  3. Nu har du rekommenderat “Kitchenbloom” en gång för mycket! 🙂 Nä, jag skojar förstås, vad jag menar är att nu blev jag FÖR nyfiken och var tvungen att kika in där hos köksblomman. Ännu en kreativ person/bloggare. Tack för tipset!/helenaps. Det bästa med konflikter, om man nu kan säja så, är ju kramarna efteråt!

  4. Underbart!!Du, vad jag har missat här inne..Äh nää, jag har helt missat att Zara öppnat webbshop..Tack föt tipset , )//Mia

  5. Gillar så klart originalet väldigt mycket men för att vara en svensk-tenn-tant (och missbrukare) måste jag säga. Inte dumt alls, inte dumt alls. Kul med så många inlägg, du verkar helt klart på bättringsvägen. Heja dig!Och kramar det är som dunderhonung. Jag är helt övertygad om att världens krig skulle lösas om vi bara kramades mer.Kram Anna

  6. Men oj så jag kan bli fånigt glad av detta inlägg. Så roligt att du gillade den! Verkligen!Ja, jag tror det är så hemma hos oss i alla fall – att den där “messen” har en mening… att det inte skulle vara vi om den inte fanns. Sedan är jag osäker på om den alla gånger är så värst välsignad… :)Jag måste säga att du gjorde min dag. Hjärta till dig!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.